Osmanlıspor hazır kıta

Osmanlıspor Spor Toto Birinci Lig’in 13. haftasında evinde oynayacağı Tetiş Yapı Elazığspor maçı öncesi Eskişehirspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Osmanlıspor hazır kıta
Yayınlanma:
Güncelleme:

Osmanlıspor Spor Toto Birinci Lig’in 13. haftasında evinde oynayacağı Tetiş Yapı Elazığspor maçı öncesi Eskişehirspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Başkent temsilcisi mücadeleyi Magaye Gueye ve Furkan Özçal’ın golleriyle 2-1 kazandı.

A Milli Takımımızın UEFA Uluslar Ligi maçları nedeniyle lige verilen arayı boş geçmek istemeyen Osmanlıspor Spor Toto Birinci Lig temsilcisi Eskişehirspor ile hazırlık maçında Eskişehir’de karşı karşıya geldi. Sezon başında bir hazırlık iki hafta önce de resmi maç oynayan iki takım yarım sezonda 3. kez karşı karşıya gelmiş oldu. İki takımın ligde oynadığı maçı ev sahibi Eskişehirspor 1-0 kazanmıştı.

BU SEZON İLK KEZ FORMA GİYDİLER

Öte yandan maddi anlamda sıkıntılı günler yaşayan ve transfer yasağı bulunan Eskişehirspor takımı bu maçta lisans çıkaramadığı oyuncularını ilk kez oynatma fırsatı buldu. Kırmızı siyahlı ekibe sezon başında transfer olan ancak kulübün transfer yasaklısı olması nedeniyle forma giyemeyen Sezgin Coşkun, Hakan Aslantaş, Erdal Akdarı, Melih Ağa, Ferhat Kiraz, Kıvanç Karakaş, Sissoko, Jesse ve Issah Osmanlıspor’a karşı forma sezon başından bu yana ilk kez forma giyme şansı buldular. Hazırlık maçı olmasına karşın Yeni Eskişehir Stadı’nı dolduran binlerce taraftar takımlarını yalnız bırakmayarak adeta görsel bir şölen yaşatıp işte taraftar böyle olur dedirtti.

İLK GOL OSMANLI’DAN

İki takımın karşılıklı ataklarla başladığı hazırlık maçında ilk gol Osmanlıspor’dan geldi. Eskişehirspor savunmasının hatasını affetmeyen Furkan Özçal yerden sert ve düzgün bir vuruşla mor sarılıları 1-0 öne geçirirken bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. İkinci yarıya ev sahibi Eskişehirspor iyi başladı. Osmanlıspor ceza sahasında içinde oluşan karambolde ev sahibi penaltı kazandı. Topun başına geçen Sissoko penaltı vuruşundan attığı golle durumu 1-1’e getirdi. Maçın ilerleyen dakikalarından oyuna yeniden ağırlığını koyan Osmanlıspor Mageye Gueye bulduğu golle maçtan 2-1 galip ayrılarak Tetiş Yapı Elazığspor maçı öncesi moral buldu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.