Selçuk İnan: Nefes aldık ama her şey bitmedi

Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Selçuk İnan: Nefes aldık ama her şey bitmedi
Yayınlanma:

Teknik direktör Selçuk İnan, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, yeni görevlerine iki gün önce başladıklarını hatırlatarak konuşmasına başladı. İnan, takımının özverili bir performans sergilediğini ve oyuncularını tebrik ettiğini belirterek, "Hakkettiğimiz ve çok istediğimiz 3 puanla biraz nefes aldık ancak işimiz bitmedi. Beşiktaş puan olarak üst sıralarda olmayabilir ancak sonuçta çok yetenekli oyunculardan oluşuyorlar, bireysel yetenekleri var." dedi.

Teknik direktör, işlerinin kolay olmayacağını vurgulayarak, "Takımlar neredeyse puan olarak birbirine denk, alt sıralardaki takımlar arasında da büyük bir rekabet var. Evimizde oynamak belki bir avantaj gibi görünebilir ancak fikstür avantajlarına inanmıyorum. Çünkü maç sahada kazanılır. O gün inanırsanız ve doğru şekilde sahaya yansıtırsanız Beşiktaş gibi bir takımı da yenebilirsiniz. İşimizin kolay olmadığını oyuncularıma anlattım, hedefimiz ligde kalmak ve mücadelemizi sonuna kadar sürdürmek." şeklinde konuştu.

İnan ayrıca, Gaziantep FK'nın önceki teknik direktörlerinin tarzlarının ve bakış açılarının farklı olabileceğine işaret ederek, Gaziantep FK'ye gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.