Süper Kupa'nın 'sahipsiz biletleri': Gelirler depremzedelere ama biletler nereye?

Süper Kupa final karşılaşması için yeni kararlar alınmaya devam ediyor. anadolugazete.com.tr'nin 6 Mart'ta''Süper Kupa'nın 'sahipsiz biletleri': Biletler TFF'ye mi ayrıldı? Binlerce sahipsiz bilet kimlere verilecek?'' başlıklı haberi gündem oldu. Bu özel haberin ardından Şanlıurfa İl Spor Güvenlik Kurulu bugünkü toplantısında karşılaşması ile ilgili önemli bir karar aldı. İşte detaylar...

Süper Kupa'nın 'sahipsiz biletleri': Gelirler depremzedelere ama biletler nereye?
Yayınlanma:

DEĞERLENDİRME: ÖMERCAN ÖZMEN

Şanlıurfa İl Spor Güvenlik Kurulu, 11 Nisan Stadyumu'nda gerçekleşecek olan 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası öncesinde hazırlıklarını tamamlamak üzere Vali Hasan Şıldak başkanlığında toplandı.

Toplantıya, TFF Stadyum Güvenlik Müdürü Cem Yücel ve Taraftar ve Güvenlik Sorumlusu Bülent Perut'un yanı sıra Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin temsilcileri, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Şanlıurfa İl Gençlik Spor Müdürlüğü temsilcileri ve diğer ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda, 24 farklı konu üzerinde kararlar alındı.

anadolugazete.com.tr 6 Mart tarihinde konuyu gündeme getirip edindiği kulis bilgileriyle depremzedelere bilet ayrılması konusunda önerilerde bulunmuştu. Ayrıca sahipsiz kalan biletlerin TFF organizasyonunda değil Şanlıurfa Valiliği inisiyatifinde olduğunu duyurmuştuk.

Süper Kupa'nın 'sahipsiz biletleri' başlığı ile depremzede çocuk ve kadın taraftarlara tahsis edilmesi gündemini oluşturduğumuz haberin ardından konu bugün Şanlıurfa İl Spor Güvenlik Kurulu gündeminde yer aldı.

BİLET GELİRLERİ DEPREMZEDELERE

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa final maçının bilet gelirlerinin Türkiye Futbol Federasyonu ve iki kulübün ortak kararıyla 6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzede vatandaşlara bağışlanacağı açıklandı.

GELİRLER DEPREMZEDELERE AMA BİLETLER NEREYE?

Bilet gelirlerinin depremzede vatandaşlara bağışlanacağı kararının ardından, Toplamda sahipsiz 6 bin biletin nasıl kullanılacağı gizemini koruyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve TFF'nin ortak kararıyla bağışlanan bilet gelirlerinin ardından, bir güzel hareket de Şanlıurfa Valiliğinden gelmesi bekleniyor.

6 bin biletin, 6 Şubat depremlerinden etkilenen kadın ve çocuk taraftarlara ayrılması, iyi başlamayan Süper Kupa sürecinin anlamlı sonlanması için önemli bir karar olacaktır...

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.