Tema Koleji'nin parlayan kızları Yıldız Kızlar Basketbol Türkiye Birincisi oldu!

Tema Koleji Ortaokul Yıldız Kız Basketbol Takımı, Türkiye'nin dört bir yanından gelen rakiplerini geride bırakarak Kütahya'da düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yıldız Kızlar Basketbol Türkiye Birinciliği organizasyonunda şampiyonluğa ulaştı.

Tema Koleji'nin parlayan kızları Yıldız Kızlar Basketbol Türkiye Birincisi oldu!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ÖMERCAN ÖZMEN

Botaş Spor Kulübü'nün yetenekli sporcularından oluşan Tema Koleji Kız Basketbol takımı, geçtiğimiz yılın şampiyonu unvanını koruyarak üst üste ikinci kez Türkiye Şampiyonu oldu.

tema.jpg

Kız basketbol takımı oyuncuları, zaferin arkasında yatan emeğin ve fedakarlığın bilincinde olarak, okullarının ve kulüplerinin sağladığı destekten dolayı minnettarlıklarını dile getirdiler. Finallerde gösterdikleri üstün performansı, sahaya yansıtarak şampiyonluk için ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyduklarını belirttiler. Ayrıca, başarılarını destekleyen Tema Koleji yönetimi, Botaş Spor Kulübü, antrenörler ve öğretmenlerine teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

Sporun ve sporcunun yanında olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Tema Koleji Yıldız Kız Basketbol takımı, elde ettikleri zaferle gurur duyduklarını ve bu başarıyı gelecek yıllarda da sürdürmek için daha da çalışacaklarını ifade ettiler.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.