Vakıfbank, THY'yi 3-0 yenerek sezonu ikinci sırada tamamladı: Takımla son maçına çıkan Gabi, Vakıfbank'la vedalaştı

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi play-off 3-4.'lük serisi iki maçında da, Türk Hava Yolları'nı 3-0 yenerek seriyi 2-0 kazanan ve bu sezonu üçüncü sırada tamamlayan Vakıfbank, takımın kaptanı ve efsanelerinden Gabi ile de vedalaştı.

Vakıfbank, THY'yi 3-0 yenerek sezonu ikinci sırada tamamladı: Takımla son maçına çıkan Gabi, Vakıfbank'la vedalaştı
Yayınlanma:

3-0 kazanılan maçın ardından Gabi duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı. VakıfBank'ın galibiyeti sonrasında, Gabi'nin duygusal anları tribünlerde ve saha kenarında büyük bir duygu seli yarattı. Müsabakanın son setinde, Gabi son sayı öncesinde kenara alındı ve tüm tribünler ayağa kalkarak onu alkışladı. Gabi'nin duygusal anlar yaşadığı görülürken, takım arkadaşları ve antrenör Giovanni Guidetti ona destek verdi.

Gabi'nin VakıfBank kariyeri boyunca elde ettiği başarılar da unutulmadı. Sarı-siyahlı formayla 5 sezon mücadele eden Gabi, bu dönemde tam 10 kupa zaferi yaşadı. Kupa Voley, CEV Şampiyonlar Ligi, Vodafone Sultanlar Ligi, Şampiyonlar Kupası ve Dünya Kulüpler Şampiyonası gibi önemli turnuvalarda takımına büyük katkı sağlayarak unutulmaz bir kariyere imza attı.

VakıfBank'ın yıldızı Gabi'nin duygusal veda anları, Türk voleybolu ve VakıfBank camiası için unutulmayacak bir anı olarak kalacak. Gabi'nin geleceği henüz belirsiz olsa da, onun bıraktığı izler ve kazandığı başarılar uzun süre konuşulmaya devam edecek.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.