Vodafone Sultanlar Ligi'nde şampiyonluk 5. maça kaldı: Eczacıbaşı, Fenerbahçe'yi 3-0 yendi, Ferhat Akbaş sert konuştu

Vodafone Sultanlar Ligi Final Serisi'nde heyecan beşinci maça taşındı. Fenerbahçe Beko ile Eczacıbaşı arasındaki mücadelede dengeler bir kez daha değişti. Fenerbahçe Beko, önde olduğu seride Eczacıbaşı'na yenilerek durumu 2-2'ye getirdi ve şampiyon son maçta belli olacak.

Vodafone Sultanlar Ligi'nde şampiyonluk 5. maça kaldı: Eczacıbaşı, Fenerbahçe'yi 3-0 yendi, Ferhat Akbaş sert konuştu
Yayınlanma:

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda gerçekleşen dördüncü maçta Eczacıbaşı Dynavit, evinde oynadığı maçı 3-0'lık skorla kazanarak serideki dengeyi sağladı.

İlk seti 25-21, ikinci seti de aynı skorla 25-21 alarak üstünlüğü ele geçiren Eczacıbaşı, son seti de 25-21 kazanarak galibiyete ulaştı. Takımın yıldızı T. Boskovic 26, Sinead Kısal ise 11 sayıyla mücadele etti. Fenerbahçe cephesinde ise A. Fedorovtseva 9, M. Vargas ise 8 sayı kaydetti.

FERHAT AKBAŞ'TAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Önceki üç maçı 2-1 önde tamamlayan Fenerbahçe Opet, bu maçı kazanarak şampiyonluğunu ilan etme şansını elde edecekti. Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, maç sonu yaptığı açıklamada soru almadı ve maç öncesi yaptıkları antrenmanda Fenerbahçe'nin şampiyonluğu için kürsü kurmak isteyen görevlileri dışarı çıkardıklarını belirtti ve o görevlilere selamlarını ileterek Pazar günkü maç öncesi de beklediklerini söyledi.

Serinin son maçı 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da yine Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanacak. Karşılaşmanın galibi, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nde şampiyonluk tacını takacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.