Ali Babacan'ın eşi bakın kim? Ülkü Zeynep Babacan kimdir?

Türkiye 14 Mayıs'ta seçime gidecek. Seçime 17 gün kala siyaset kulisleri de iyice harlandı. Özellikle Ali Babacan en çok merak edilen isimlerden biri haline geldi. Siyasi hayatından daha çok özel hayatı merak ediliyor.

Ali Babacan'ın eşi bakın kim? Ülkü Zeynep Babacan kimdir?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ali Babacan'ın eşi Zeynep Babacan, Ali Babacan'ın eğitim ve siyasi kariyerine benzer bir eğitim geçmişine sahiptir. Zeynep Babacan, Hacettepe Üniversitesi Tercümanlık Bölümü mezunudur. Ali Babacan ve Zeynep Babacan, üç çocuğa sahiptirler: Kerem Babacan, Dilara Babacan ve Hilmi Emir Babacan.

ali-babacan-esi.jpg

Zeynep Babacan, başını örttüğü bilinmektedir. Başörtüsü takma kararını ailesinin başlangıçta desteklemediği ancak inançlarına ve iç huzuruna uygun bir şekilde yaşamak istediği için aldığı söylenmektedir.

babacanlar.jpg

Ali Babacan'ın ailesinin bir gelenek olarak her zaman iki cüzdan taşıdığı ve parasını iki cüzdan arasında böldüğü ve her cüzdanında "parasız" bir acil durum fonu bulundurduğu belirtilmektedir.

ulku-babacan.jpg

Zeynep Babacan, güzellik ve zarifliği ile dikkat çeken bir isimdir, ancak genellikle kamusal bir figür olarak değil, özel bir yaşam sürdürmektedir. Bu nedenle kamuoyunda daha az bilinmektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.