Geliri Doğa ve Çevre Vakfı'na bağışlanacak

Dünyaca ünlü Piyano Sanatçısı Gülsin Onay, doğa ve hayvan sevgisini yaygınlaştırmak amacıyla, Londra’daki Deren Piano Academy’de özel bir konser deneyimi yaşatacak. Türkiye’deki sanat tutkunları da bu anlamlı konserin belirli bir bölümünü, sosyal medyadan canlı olarak takip edebilecek.

Geliri Doğa ve Çevre Vakfı'na bağışlanacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ünlü Piyanist Gülsin Onay, doğadaki her türlü canlının korunması ve çevre bilincinin yükseltilmesi konularında çalışmalar yapan DOĞÇEV (Doğa ve Çevreyi Koruma, Yaşatma Derneği) yararına, Londra’daki Deren Piano Academy’de özel bir konser verecek.

Sanatsal dehasını gezegenin ve hayvan dostlarımızın iyiliği için konuşturacak olan Gülsin Onay, dinleyicileri Haydn, Mozart, Ravel, Saygun ve Chopin’in eserlerinde olağanüstü bir müzikal yolculuğa çıkaracak.

Konser, Gülsin Onay’ın öğrencilerinden, piyanistlerin teknik ve müzikal becerilerini geliştirmelerini amaçlayan Taubman Yaklaşımı’nın İngiltere ve Avrupa’daki tek master eğitmeni olan Deren Eryılmaz’ın yönetimindeki Deren Piano Academy’de, 5 Mayıs 2024 Pazar günü saat 17.00’da gerçekleşecek.

SOSYAL MEDYADAN CANLI YAYINLANACAK

Sanat severler, Deren Piano Academy’nin Instagram hesabından konserin bir kısmını canlı olarak izleyebilecek ve desteklerini DOĞÇEV’in web sitesi www.dogcev.org üzerinden iletebilecek. Türkiye dışından destekte bulunmak isteyen sanat severler ise www.paypal.com/pools/c/93UYKuxWfd adresinden katkıda bulunabilecek.

Sanatın, iyiliği yaymanın en etkin yollarından biri olduğuna dikkat çeken Gülsin Onay, konsere ilişkin duygu ve düşüncelerini ise şöyle paylaştı: “Böylesine anlamlı bir amaçla çalmaktan ve sanat severlerle buluşacak olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Öğrencim Deren Eryılmaz’ın pedagojik başarılarıyla da gurur duyuyorum.”

2005 yılından bu yana 110 dönümlük inşaat atığı bir araziyi ormana dönüştürmeye çalışan DOĞÇEV, sokak ve göç hayvanlarına yuva olarak, özellikle çocuklarda ve gençlerde doğa ve hayvan sevgisi ve bilincini geliştirmek için çeşitli sosyal, kültürel ve eğitim programları düzenliyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.