TED Ankara’nın kimyası bozuldu

Voleybol Bayanlar Birinci Lig’in 23. haftasının önemli maçında İBA Kimya TED Ankara Kolejliler Mardin Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti.

TED Ankara’nın kimyası bozuldu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Voleybol Bayanlar Birinci Lig’in 23. haftasının önemli maçında İBA Kimya TED Ankara Kolejliler Mardin Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda oynana ve büyük çekişmeye sahne olan mücadeleden deplasman temsilcisi Mardin 24-26, 14-25 ve 25-27 set sonuçlarıyla 3-0 galip ayrılmasını bildi. Bu sonucun ardından Mardin Büyükşehir Belediyespor puanını 26’ya çıkarırken, İBA Kimya TED Ankara Kolejliler ise 24 puanda kaldı.

İlk sete iyi başlayan konuk Mardin Büyükşehir Belediyespor setin sonunda basit hatalar yapan İBA TED Ankara Kolejliler’in bu hatalarını iyi değerlendirip büyük çekişmeye ve heyecana sahne olan bu seti 24-26 alarak setlerde 1-0 öne geçti. İkinci sette kötü başlayan ve sete bir türlü giremeyen Kolejliler bu seti açık 11 sayı gibi açık farkla 14-25 kaybederek setlerde 2-0 geriye düştü. Üçüncü sete maça tutunmak için çıkan ev sahibi Kolejliler güçlü rakibini zorlasa da bir türlü yetişemedi. Heyecanın zirve yaptığı bu sette setin sonunun iyi oynayan konuk Mardin zorlandığı son seti de 25-27 kazanarak zorlu mücadeleden 3-0 galip ayrılmasını bildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.