20. Ankara Kitap Fuarı başlıyor

Ankara Uluslararası Kitap Fuarı bu yıl 20. kez ATO'da düzenleniyor. İlber Ortaylı ve Celal Şengör'ün de konuk olacağı kitap fuarına çok sayıda ünlü ismin katılması bekleniyor.

20. Ankara Kitap Fuarı başlıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Ankara Uluslararası Kitap Fuarı bu yıl 20. kez düzenleniyor. ATO Congresium’da yapılacak fuarda yine binlerce kitap ve yüzlerce yazar Ankaralıları bekliyor olacak.

26 Nisan tarihinde başlayacak fuarın bitiş tarihi ise 5 Mayıs olarak belirlendi.

Fuar organizasyonu tarafından yapılan duyuruya göre fuarın bu yılki onur konuğu Celal Şengör olacak. Konuk ülke olarak ise Japonya seçildi.

Uluslararası Onur Konuğu başlığında ise Yoshinori Moriwaki olacak.

26 Nisan’da hem Celal Şengör’ün hem de Yoshinori Moriwaki’nin söyleşileri olacak. Fuarın açılış etkinlikleri de bir bakıma bu söyleşiler olarak görülüyor. Ardından yine Şengör için Masa Yayınları standında bir imza töreni gerçekleştirilecek.

Açılış günü sayılı imza töreni ve söyleşiye ev sahipliği yapacak organizasyon diğer günler ise imza günleri ve söyleşilerin yoğunluğu ile geçilecek. Kitapseverler sevdikleri yazarlarla hem söyleşilerde hem de imza günlerinde bir araya gelebilecek.

Fuarın açılış saati 10.00 olarak belirlendi kapanış ise yine bir önceki fuarlarda olduğu gibi 20.00 olacak.

ATO’nun kendi otoparkı var ancak buraya arabasını bırakmak isteyenler son kitap fuarından itibaren para ödemeye başladı. Organizasyona aracıyla gideceklerin bunu göz önünde bulundurmaları gerekiyor.

Toplu taşıma ile gitmek isteyenler için ise fuar alanı Söğütözü metro durağından yürüme mesafesinde.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.