Başkentlilerin nefes alma noktası: 30 Ağustos Zafer Parkı

ABB'nin hizmete sunduğu "30 Ağustos Zafer Parkı", Mansur Yavaş'ın ikinci döneminde de gelişmeye devam ediyor. Başkentlilere eşsiz bir doğal alan sunan park, spor aktiviteleri için ideal bir ortam sağlıyor. Bisiklet, yürüyüş ve koşu yollarının yanı sıra geniş çim alanları, oturma grupları ve çocuk oyun alanlarının bulunduğu parkta, ücretsiz Wi-Fi hizmetinin yanı sıra park birçok hizmet bulunuyor.

Başkentlilerin nefes alma noktası: 30 Ağustos Zafer Parkı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER GAMZE ERDOĞAN

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından 30 Ağustos 2019'da açılan "30 Ağustos Zafer Parkı", Mansur Yavaş'ın ikinci döneminde de hizmetlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminalinin (AŞTİ) yanında bulunan park, Başkentliler için eşsiz bir doğal alan sunuyor. Spor aktivitelerinin de unutulmadığı 30 Ağustos Zafer Parkı’nda 3 şerit halinde bin 540 metre uzunluğunda bisiklet, yürüyüş ve koşu yolları da yer alıyor.

zpkr.jpg

PARKIN İÇERSİNDE BULUNAN HİZMETLER

Gençlerin paten ve kaykaya binebileceği alanlar da bulunan parkta, Akasya’dan çam ağaçlarına kadar çeşitli ve çok sayıda dikili olan ağaç bulunuyor. Ahşap oturma gurupları, kütüklerden oluşan çocuk oyun alanları ile 7’den 70‘e herkesin gezebileceği ve vakit geçirebileceği parkta vatandaşlar, ücretsiz Wi-Fi hizmetinden de yararlanabiliyor.

Parkın içerisinde çocuk, engelli, kadın ve erkeklerin kullanabileceği WC hizmeti de bulunuyor.

zprk.jpg

HAYVANLAR İÇİN ÖZEL ALANLAR

Parkın içerisinde bulunan kedi evleri, sokak kedilerinin barınma ihtiyacını karşılayarak onlara koruma sağlıyor. Kedi evlerinin yanı sıra köpekler için de mama ve barınma alanlarının bulunduğu park, sokak hayvanları için farkındalık oluşturuyor.

ZAFER PARKI'NA NASIL GİDLİR?

Beştepe Caddesi 17. Sokak, İstanbul Yolu-Ankapark tarafından Çiftlik Caddesi, Beştepe Caddesi, Bahçelievler Metrosu’ndan Alparslan Türkeş Caddesi, Beştepe Caddesi, Eskişehir ve Konya Yolu’ndan Söğütözü Caddesi kullanılarak parka ulaşım sağlanabiliyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.