Beypazarı otobüslerinde denetim artacak!

Beypazarı Belediyesi yetkilileri, Beypazarı'nın toplu taşıma hizmetlerinde daha etkin ve güvenli bir denetim sağlamak amacıyla önemli adımlar attıklarını duyurdu. Yapılan açıklamada, otobüs terminallerinde ve özel halk otobüslerinde denetimlerin artırılacağı ve geliş-gidiş saatlerinde iyileştirmeler yapılacağı belirtildi.

Beypazarı otobüslerinde denetim artacak!
Yayınlanma:

Beypazarı Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Beypazarı halkının daha huzurlu bir şekilde yolculuk yapabilmesi için çalışmaların hızla devam ettiği vurgulandı. Bu kapsamda terminal denetimlerinin sıkılaştırılması için terminal zabıta görevlendirmesi yapılacağı ifade edildi.

DAHA KALİTELİ BİR TOPLU TAŞIMA HİZMETİ SUNULACAK

Açıklamada ayrıca, Beypazarı Özel Halk Otobüsleri'nin geliş-gidiş saatleri başta olmak üzere tüm aksaklıkların en aza indirilmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Yetkililer, gelen tüm şikayetlerin değerlendirildiğini ve Beypazarı halkının daha kaliteli bir toplu taşıma hizmeti alabilmesi için çaba harcandığını aktardı.

Beypazarı Belediyesi, şehir içi toplu taşıma hizmetlerindeki bu iyileştirmelerin Beypazarı'nın yaşam kalitesini artırmaya ve vatandaşların günlük yaşamlarını daha konforlu hale getirmeye yönelik bir adım olduğunu belirtti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.