Bugün Ankara'da bir "Canavar" var

İstanbul'da geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan oyunlarından "Canavar" iki günlük Ankara turnesine geliyor.

Bugün Ankara'da bir "Canavar" var
Yayınlanma:

ÖZEL HABER - YASİN ŞAHİN

Tunç Şahin'in yazıp yönettiği, İki Tiyatro'nun sahnelediği ilk oyun olan "Canavar", bu akşam Ankara seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Tülin Özen, Gülçin Kültür Şahin ve Hakan Emre Ünal gibi usta oyuncuların yer aldığı oyunda, üç kuzenin ortak bir travmaya farklı tepkiler verdiği bir yüzleşme gecesi anlatılıyor. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında "prömiyer" yapan oyun bu kez Ankaralıların beğenisine sunuluyor.

Tunç Şahin'in sinemada ve dijital platformlarda tanınan eserlerinden sonra tiyatro sahnesine taşıdığı "Canavar", izleyicileri derin ve etkileyici bir hikayenin içine çekmeyi amaçlıyor.

Hikayede roman yazarı Kemal Sönmez, bir imza günü için küçük bir Anadolu şehrine gelir ve yıllardır görüşmediği kuzenleri Aslı ve Derya'yı ziyaret eder. Kız kardeşler, bu beklenmedik ziyarete hazırlıksız yakalanır. Kemal'in önerisiyle, iki kız kardeş, yıllardır yemedikleri aile yemeği olan "Kapama"yı yapmaya karar verirler. Yapması hatırladıklarından kolay gibi görünse de, yemesi tahmin ettiklerinden zor olan bu yemek hazırlanırken, Kemal'in ziyaretinin asıl amacı da ortaya çıkacaktır. Usta oyuncuların bireysel performansıyla bambaşka bir hal alan oyun İstanbul'da uzun süredir kapalı gişe oynanıyor.

Ankara'da iki günlük bir turneye gelen oyun 18 Nisan'da Panora Sanat Merkezi'nde 19 Nisan'da ise MEB Şura Salanu'nda oynanacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.