Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı belediyenin borcundan dert yandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, borçlu bir belediye devraldıklarının belirterek, "Piyasaya, devlete, bankaya ciddi bir borç yükümüz var.” dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup  Odabaşı belediyenin borcundan dert yandı!
Yayınlanma:

Gölbaşı Sanayi Kooperatifi Yönetimi ve Gölbaşı esnafı, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Odabaşı, yaklaşık 50-60 kişilik grubu Belediye Meclis Salonu’nda ağırladı. Misafirleriyle yakından ilgilenen Başkan Odabaşı, Gölbaşı’nı istişare kültürüyle yöneteceklerini vurguladı.

"PİYASAYA, DEVLETE, BANKAYA CİDDİ BİR BORÇ YÜKÜMÜZ VAR"

Borçlu bir belediye devraldıklarının belirten Odabaşı, Gölbaşı’nın nüfusu 150-160 bin arasında olduğunu belirterek, "Belediyenin borcunu bölersek herhalde kişi başına en çok borç düşen ilçeyiz. Keşke bunun karşılığında yatırımlar olsaydı, bizler de ‘devlette devamlılık esastır’ diyerek desteklerdik, devam ettirirdik. Bunları şikâyet için söylemiyorum. Var olan durumu en az olarak aktarmaya çalışıyorum. Piyasaya, devlete, bankaya ciddi bir borç yükümüz var.”

Odabaşı, kısa sürede yatırım yapmaya başlayacaklarını ifade ederek, biraz zamana ihtiyacı olduklarını söyledi.

Gölbaşı'na yatırım yapacaklarına işaret eden Odabaşı, şöyle konuştu:

"Bu süreye aştıktan sonra da yatırımlarımıza başlayacağız. Vatandaşlarımızın hemşehrilerimizin taleplerini karşılayacağız. Yeni projeleri hayata geçireceğiz. Gölbaşı’mızın daha yaşanabilir, daha düzgün, daha temiz olması için çalışacağız. Gölbaşı Belediyesi’nin kurumsal yapısını koruyacağız”

Odabaşı, sanayi bölgesindeki temizlik çalışmalarının aralıksız devam edeceğini, güvenlik sorununun çözümü için çalışacaklarını da vurguladı.

Önceliklerinin Gölbaşı esnafı olduğunu söyleyen Odabaşı, ilçede ticaretin gelişmesi ve esnafın kazancının artması için projeler hayata geçireceklerini müjdeledi.

Esnafın da taleplerini ilettiği toplantı, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.