Gölbaşı'nda sivrisinek ve haşere mesaisi başladı!

Gölbaşı Belediyesi, ilçenin her köşesinde sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Doğa dostu ve ekolojik dengeyi koruyan ilaçlar kullanılarak gerçekleştirilen bu çalışmalar, Gölbaşı'nın sağlıklı bir çevrede yaşamasını sağlamayı hedefliyor.

Gölbaşı'nda sivrisinek ve haşere mesaisi başladı!
Yayınlanma:

Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, aralıksız bir şekilde ilaçlama işlemlerini yürütüyor. Sivrisinek, uçkun, larva ve diğer haşerelere karşı yapılan çalışmalarda, son teknoloji ürünü araçlar kullanılıyor. Ekipler, ulaşamadıkları alanlarda ise ilaçlamayı hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmek için drone'lardan faydalanıyor.

Yapılan ilaçlama çalışmalarında sadece sivrisinek, uçkun, larva ve haşereler hedef alınırken, diğer canlılar veya ekolojik denge zarar görmüyor. Bu sayede çevreye minimal etkiyle, halk sağlığını koruma odaklı bir çalışma yürütülüyor.

golbasi.jpg

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçenin doğal yapısına uygun bir şekilde ilaçlama çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini belirtti. Odabaşı, özellikle göl ve dere gibi su kaynaklarının yoğun olduğu bölgelerde ilaçlama yapılarak halkın sağlıklı ve konforlu bir yaşam sürmesinin sağlandığını vurguladı.

Odabaşı, "Toplum sağlığını korumak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için ilaçlama çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Halkımızın sağlığı bizim için en önemli öncelik. Bu doğrultuda, ekiplerimiz yılın her günü, günün her saati ilaçlama çalışmalarını sürdüreceklerdir" dedi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.