Astrolog Meral Güven, Süper Lig ve Türkiye Kupasında kimin şampiyon olacağını açıkladı: Dikkat eden tahminler...

Astrolog Meral Güven, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, kartlarının Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını iddia ettiğini belirtti.

Astrolog Meral Güven, Süper Lig ve Türkiye Kupasında kimin şampiyon olacağını açıkladı: Dikkat eden tahminler...
Yayınlanma:

Güven, takipçilerinden gelen sürekli soruları ve taciz edici yaklaşımları eleştirerek, kartlarının verdiği mesajı net bir şekilde paylaştığını ve tekrar aynı soruların sorulmamasını rica etti.

Paylaşımında, özellikle 2021-2022 sezonunda Trabzonspor'un şampiyon olacağını iddia ettiğinde alay edildiğini hatırlatan Güven, şimdi ise kartlarının ısrarla Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını söylediğini belirtti. Takipçilerinden tekrar aynı soruları sormamalarını ve taciz etmemelerini isteyen Güven, en doğru sonucun yalnızca Allah'ın bileceğini vurguladı.

Güven, kartlarının yorumundaki ısrarını takipçileriyle paylaşırken, tekrarlanan soruları kabul etmediğini ve bu konuda takdiri öğrenmeyi umduğunu ifade etti. Son olarak, takipçilerine iyi geceler dileyerek paylaşımını tamamladı.

Meral Güven, 1984 doğumlu ve daha önce yaptığı açıklamada da bu sezon ve önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını aktarmış Türkiye Kupasını da Beşiktaş'ın kazanacağını belirtmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.