Kahramanmaraş'ta herkes oraya akın etti

Kahramanmaraş Onikişubat'ta yer alan Ali Kayası Cam Seyir Terası, bayram tatili süresince binlerce vatandaşa ev sahipliği yaptı.

Kahramanmaraş'ta herkes oraya akın etti
Yayınlanma:

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, doğanın kucağında adeta bir yükseltiye taşınan Ali Kayası Cam Seyir Terası, ziyaretçilerini eşsiz bir manzara deneyimiyle buluşturuyor.

maras1.jpg

Büyükşehir Belediyesi ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) işbirliğiyle, kent merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Bulutoğlu Mahallesi'nde hayata geçirilen bu muhteşem teras, baraj gölünden 160 metre yükseklikteki sarp kayalıklara konumlanmış durumda.

maras3.jpg

Ziyaretçiler, camdan yapılan terasa çıktıklarında, göz alıcı manzaranın keyfini doyasıya çıkarıyor. Doğanın her tonunu barındıran bu görkemli manzara, ziyaretçilere adeta bir doğa resitali sunuyor. Kayalıkların sarp yüzeylerinden yükselen teras, hem cesur ziyaretçilere heyecan dolu bir deneyim sunarken, hem de doğaseverlere huzur dolu bir atmosfer vaat ediyor.

maras2.jpg​​​​​​​

Ali Kayası Cam Seyir Terası, bölgenin turizm potansiyeline önemli bir katkı sunarken, aynı zamanda doğayla iç içe bir dinlenme ve keşif noktası olarak da öne çıkıyor. Ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan teras, bölgenin benzersiz doğal güzelliklerini keşfetmek isteyen herkesi ağırlamaya hazır.​​​​​​​

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.