Kripto borsasında batan doktor intihar etti: Sosyal medyada 'BillMunny' ismiyle biliniyordu

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bir atış poligonunda yaşanan trajik olayda, 33 yaşındaki doktor G.Ö., silahla kafasına ateş ederek intihar etti.

Kripto borsasında batan doktor intihar etti: Sosyal medyada 'BillMunny' ismiyle biliniyordu
Yayınlanma:

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarda kripto para yatırımlarından kaynaklı büyük zarar ettiği belirtilen doktorun, yaşadığı maddi kayıpların ardından intihar ettiği öne sürüldü.

Olayın Fırat Mahallesi Urfa Bulvarı üzerindeki bir atış poligonunda gerçekleştiği belirtilirken, doktor G.Ö.'nün elindeki tabancayı kullanarak kendisine ateş ettiği ifade edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen doktorun hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kripto borsasındaki sert düşüş nedeniyle yaşanan maddi kayıpların ardından doktor G.Ö.'nün sosyal medya hesabından paylaştığı mesajlar dikkat çekti.

"BillMunny" isimli hesaptan yapılan paylaşımda, "Günaydın Dostlar dün lanet bir gündü ben de çok zarar ettim herkese çok geçmiş olsun" ifadelerinin yer aldığı öğrenildi. Bu mesajın ardından intihar edilmesi, yaşanan maddi kayıpların etkisinin büyük olduğu yorumlarına sebep oldu.

"BillMunny adlı kullanıcının X'te 30 binden fazla takipçisi vardı ve sık sık kripto para borsası ile ilgili paylaşımlar yapıyordu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.