THY'den önemli duyuru: Ücretsiz rezervasyon hakkı başladı!

Türk Hava Yolları (THY), İran ve İsrail arasında yaşanan siyasi gerilimler sonrasında Irak, Ürdün ve Lübnan seferlerinde iptal edilen uçak biletleri için ücretsiz rezervasyon yapılacağını duyurdu.

THY'den önemli duyuru: Ücretsiz rezervasyon hakkı başladı!
Yayınlanma:

Türk Hava Yolları (THY), İran ile İsrail arasında yaşanan gerginlik sonrasında iptal edilen Irak, Ürdün ve Lübnan seferleriyle ilgili önemli bir duyuru yaptı. Şirket, bu seferlere kayıtlı olan yolcular için ücretsiz rezervasyon değişikliği imkanı sunacağını duyurdu.

13 Nisan 2024 tarihinden önce yapılmış olan ve 13 Nisan 2024 ile 22 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Irak, Ürdün ve Lübnan varışlı ve çıkışlı seferlere kayıtlı tüm yolcuların, 22 Nisan 2024 tarihine kadar işlem yapmaları halinde rezervasyon değişikliklerini ücretsiz olarak yapabilecekleri belirtildi. İade talepleri ise bilet kuralları kapsamında değerlendirilecek.

Ayrıca, bilet süresinin uzatılması talepleri için herhangi bir ceza uygulanmayacağı ve biletin geçerliliğinin 31 Mayıs 2024 tarihine kadar uzatılabileceği ifade edildi. Bu önlemlerin, THY tarafından icra edilen seferlerde geçerli olacağı vurgulandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.