Hacı Turan'dan engellilere büyük jest

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti Ankara Üçüncü Bölgeden Milletvekili seçilen Hacı Turan seçim çalışmaları sırasında verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor.

Hacı Turan'dan engellilere büyük jest
Yayınlanma:
Güncelleme:

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti Ankara Üçüncü Bölgeden Milletvekili seçilen Hacı Turan seçim çalışmaları sırasında verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Hacı Turan, seçim çalışmaları kapsamında Sincan Ortopedik Özürlüler ve Aileleri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etmiş ve ziyaretinde Dernek Başkanı Ömer Günen, Turan’dan bir ricada bulunarak derneklerinin 10 adet elektrikli sandalyeye ihtiyacı olduğunu belirtmişti.

SANDALYELERİ TESLİM ETTİ

Milletvekili seçildikten sonra Hacı Turan bu isteği boş çevirmeyip seçim süreci bittikten sonra Sincan Kültürevi’nde düzenlenen bir tören ile Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve Sincan AK Parti İlçe Başkanı Soner Arslanargun ile birlikte Sincan Ortopedik Özürlüler ve Aileleri Dayanışma Derneği tarafından istenen elektrikli sandalyeleri sahiplerine teslim ederek verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı.

haci-turan-11-001.jpg

HER ZAMAN EMRİNİZDEYİZ

Engelin bir takım fiziksel özellik olduğunu asıl engelin düşünce de olmaması gerektiğini belirten Turan, “AK Parti hükümeti olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın hayat şartlarını 16 yıldır kolaylaştırıyoruz ve bu günden sonra da kolaylaştırmaya devam edeceğiz. AK Parti engelli kardeşlerimizin sorunlarına çözüm konusunda devrim gerçekleştirmiştir. Engelli vatandaşlarımızın devletin ve toplumsal yaşamın her alanında çok büyük katkı ve desteklerinin olduğunu biliyoruz, görüyoruz. Gülümseyerek Allah razı olsun demek bir sadakadır, bundan dolayı bizleri böyle hayırlı bir işe vesile kıldığı için öncelikle dernek başkanımıza teşekkürü bir borç bilerek milletvekilleri ve devletin her kademesi ile her zaman emrinizdeyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.