Feyyaz Uçar: "Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içinde başlatacağız."

Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Serdar Topraktepe'nin gelecek sezon da teknik ekipte yer alacağını belirterek, "Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içinde başlatacağız." şeklinde konuştu.

Feyyaz Uçar: "Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içinde başlatacağız."
Yayınlanma:

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ettikten sonra Uçar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Uçar, "Bugün uzun zamandır beklediğimiz ve özlediğimiz bir galibiyet aldık. Beşiktaş olarak bu performansı sürdürerek galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Ancak hala eksikliklerimiz var. Tempomuz, karar verme, pas organizasyonu gibi konularda daha iyi olmak istiyoruz. Oyuncularımızın çabası bizi mutlu etti. Bu galibiyeti onlar adına taraftarlarımıza hediye ediyoruz." dedi.

"Serdar Topraktepe, gelecek sezon da teknik ekibimizde olacak."

Uçar, Serdar Topraktepe'nin bu süreçte tecrübe kazandığını vurgulayarak, "Fernando Santos Hocamıza teşekkür ediyoruz. Kendisiyle gelip de ayrıldık. Serdar Hocamız da bu süreçte onunla birlikte çalışma fırsatı buldu. Mutlaka öğrendiği şeyler vardır. Fernando Santos'un Serdar Topraktepe'nin kariyerinde pozitif bir etkisi olacaktır. Bir haftada takımı çok fazla değiştiremeyiz. Takımın teknik ekibe bakışını daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Sezon başında neler olacağını bilemeyiz. Hocamızla devam edeceğiz. Ancak bunlar belli olmaz. Beşiktaş'ta her zaman her şey beklenir. Serdar Topraktepe'nin gelecek sezon en azından teknik ekibimizde olacağını biliyoruz, belki birinci belki de ikinci adam olarak." şeklinde konuştu.

"Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içinde başlatacağız."

Yeni teknik direktör arayışları hakkında konuşan Feyyaz Uçar, "Başkanımızın sözünün üzerine söz olmaz. Yüzde 50-50 devam ediyoruz. Şu anda önceliğimiz kupa maçlarımız. Hoca arayışlarımız olduğu dönemde aynı sorunlarla karşılaştık. Elimizdeki kadronun yetersizliği ve sezon başında takıma başlamak isteyen hocalardan dolayı beklenen cevapları alamadık. Aynı arayışımızı 1-2 hafta içinde yeniden başlatacağız. Teknik adamlar, göreve geldiklerinde gelecek sezon planlamasını yaparlar. Biz de önümüzdeki sezon için yeni bir hoca arayacağız." dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.