Savaştan kaçan Ukraynalı geline 1 milyon liralık takı!

3 yıl önce sosyal medyadan tanışan Şırnaklı kepçe operatörü Ferhat Aykut ve Ukraynalı moda tasarımcısı Aurika Smirnov, evlilik kararı alarak dünya evine girdi.

Savaştan kaçan Ukraynalı geline 1 milyon liralık takı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

2021 yılında sosyal medyadan tanışan çift, bir süre konuştuktan sonra sevgili oldu. 2022 yılında Smirnov, Aykut’un çalıştığı şehir olan Muğla’nın Bodrum ilçesine gelerek tatil yaptı.

Farklı coğrafyalardan olan ve farklı dili konuşan çift, bunları engel olarak görmediğini, ailelerin de onayını aldıklarını belirtti.

Uludere ilçesinde 2 gün 2 gece düğüne binlerce davetli katıldı. Geline 600 bin lira takı, damada ise 400 bin lira da para takıldı. Smirnov, Şırnak yöresine uygun kıyafetler giyerek oranın halaylarını çekti. Havai fişekler ve meşaleler eşliğinde metrelerce uzunlukta halaylar çekildi.

ukrayna2.jpg

"HARİKA BİR KÜLTÜR, HARİKA GELENEKLER

Smirnov, başta çok tedirgin olup korktuğunu ancak sevginin daha ağır bastığını düşünerek bu kararı verdiğini söyledi. Smirnov, “Bu harika bir kültür ve harika gelenekler. Tüm konuklar çok güzel ve şık giyimli.” sözleriyle duygularını ifade etti. 3 yıllık birlikteliğin ardından dünya evine giren çift, ailelerin ve davetlilerin tepkisinden memnun olduklarını da ekledi.

ukraynali-gelin.jpg

Ferha Aykut ise “Düğüne gelen herkese teşekkür ederim. Akrabaların ne tepki vereceğini düşündük ama önemli olan ‘sevgi ve aşk’ dedik, ailemiz de olumlu karşıladı.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.