Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Çayırhan, Güdül ve Ayaş'ı ziyaret etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkenti ilçe ilçe gezip hemşehrileriyle buluşmaya devam ediyor. Çayırhan, Güdül ve Ayaş’ta esnaf ziyaret ederek, sorun ve talepleri yerinde dinleyen Yavaş'a ilçe sakinleri ve esnaf yoğun ilgi gösterdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Çayırhan, Güdül ve Ayaş'ı ziyaret etti
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Yavaş, hemşehrileriyle doğrudan buluşarak onların sorunlarını dinliyor ve çözüm arayışlarını sürdürüyor.

TÜM DÜKKANLARI GEZDİ

Günü Nallıhan’da başlayan Yavaş, daha sonra Çayırhan’da seçim otobüsüyle vatandaşları selamladı. Ardından CHP Güdül Belediye Başkan adayı Mehmet Doğanay ile birlikte Güdül ilçesine geçen Yavaş, tek tek esnafları gezerek onların nabzını tuttu. İlçe ziyaretlerinde tüm dükkanlara uğrayan Yavaş, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm noktasında söz verdi.

mansuryavas.jpg

SON DURAK AYAŞ OLDU

Yavaş'ın ilçe ziyaretlerindeki son durağı ise Ayaş oldu. CHP Ayaş Belediye Başkan adayı İzzet Demircioğlu ile birlikte Ayaş’ta da esnaf ziyaretinde bulunan Yavaş, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Hemşehrilerinin samimi ilgisi ve teveccühü karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Yavaş, Ankara'nın her köşesinde halka dokunarak, onların taleplerini dikkate aldıklarını ve çözüm için gayret göstereceklerini belirtti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.