Ankara'da trafik kazaları can almaya devam etti: Şereflikoçhisar ve Mamak'ta en az 2 kişi öldü çok sayıda yaralı var

Başkent Ankara'da çok sayıda kaza meydana geldi. Farklı ilçelerde yaşanan kazalarda çok sayıda ölüm ve yaralanma yaşandı.

Ankara'da trafik kazaları can almaya devam etti: Şereflikoçhisar ve Mamak'ta en az 2 kişi öldü çok sayıda yaralı var
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Eryaman’da Şeker Mahallesi Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Caddesi üzerinde 4 aracın karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. Sebebi bilinmeyen kaza sonrası yaralılar olduğu öğrenilirken olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

eryaman.jpg

TIR SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Şereflikoçhisar yolunda ölümlü trafik kazası meydana geldi. Seyir halindeki bir TIR’ın duran bir TIR’a çarpması sonucu çarpan TIR’ın sürücüsü hayatını kaybetti. Yaşanan kaza sonrası olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

tir.jpg

Ankara’da gün içinde bir başka kaza da Mamak ilçesinde meydana geldi. İlçede Misket Mahallesi’nde bir araç diğer aracın üstüne çıktı. Yaşanan kazada şans eseri yaralanma olmazken olayda maddi hasar meydana geldi.

misket-mah.jpg

MAMAK'TA TRAFİK KAZASINDA BİR YAYA ÖLDÜ

Ankara Mamak’ta bir yaya hayatını kaybetti. Mamak Köprüsünde dün yaşanan kazada aracın çarptığı kadının olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilirken olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

kaza-sondan-bir-once.jpg

Keçiören’de Ayvalı Mahallesi Demirözü Sokak’ta bir araç binanın bahçesine düştü. Araç hakimiyetini kaybeden sürücünün sebep olduğu kaza sonrası araçta maddi hasara meydana gelirken yaşanan kaza korkuttu.

samsun-yolu.jpg

Samsun Yolunda da korkutan bir kaza yaşandı. Seyir halindeki aracın yol ayrımına çarptığı kazada yaralıların olduğu öğrenilirken kazada aracın kullanılamaz hale geldiği görüldü. Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.