Ankara'da trafik kazaları ilginç görüntülere sahne oluyor! Altındağ ve Çankaya'da kazalar 'Pes' dedirtti

Başkent Ankara'da Altındağ ve Çankaya ilçelerinde ilginç kazalar meydana geldi. Kazalarda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken maddi hasarlar meydana geldi. Altındağ'da bir araç da cayır cayır yandı.

Ankara'da trafik kazaları ilginç görüntülere sahne oluyor! Altındağ ve Çankaya'da kazalar 'Pes' dedirtti
Yayınlanma:

DERLEME: YASİN ŞAHİN

Ankara’da EGO otobüsü ile bir araç çarpıştı. Duraktan yolcu alan EGO otobüsünün sol şeride doğru hızlı bir manevra ile girmeye çalışması üzerine sol şeridi kullanan araca çarptı.

EGO OTOBÜSÜ SOL ŞERİDE GEÇMEK İSTEDİ, ARACA ÇARPTI

Korkutan kazada otobüsün çarptığı aracın devrilmemesi sevindiriciyken araçta maddi hasar oluştu. Ankara'nın Altındağ ilçesinde Aydınlıkevler Mahallesi yakınlarında akşam saatlerinde meydana gelen kaza sonrası sosyal medya hangi sürücünün hatalı olduğuna dair paylaşımlarda bulundu.

Ankara Altındağ ilçesinde bir de araç yangını meydana geldi. Öğle saatlerinde yaşanan olayın sebebi bilinmezken Feridun Çelik Mahallesi’nde park halinde bir araç alevlere teslim oldu. Aracının yandığını gören araç sahibi çaresizce yardım beklerken ihbar üzerine itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.

213.jpg

ARAÇ AĞAÇ VE MERDİVEN ARASINDA ASILI KALDI!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Dikmen Caddesi’nde bir trafik kazası yaşandı. Keklikpınar Mahallesi’nde sebebi bilinmeyen kaza sonrası ilginç bir görüntü ortaya çıktı.

Ağaca çarparak devrilmekten kurtulan aracın merdivenler ve ağaç arasında asılı kaldığı görülürken aracın o hale nasıl geldiği merak konusu oldu. Kazada şans eseri yaralanma yaşanmadı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.