Ankara'nın Çubuk, Etimesgut ve Elmadağ ilçelerinde trafik kazaları!

Ankara'nın Çubuk, Etimesgut ve Elmadağ ilçelerinde bugün trafik kazaları meydana geldi. Kazalarda can kaybı yaşanmadı ancak araçlarda maddi hasar oluştu.

Ankara'nın  Çubuk, Etimesgut ve  Elmadağ ilçelerinde trafik kazaları!
Yayınlanma:

Ramazan Bayramı'nı da kapsayan 9 günlük tatili memleketlerinde, tatil bölgelerinde ve yurt dışında geçirmek isteyenler otoyollarda yoğunluk oluşturmaya devam ediyor. Ramazan Bayramı dolayısıyla Konya-Ankara, Samsun- Ankara kara yolunda yoğunluk yaşanıyor. Bugün Ankara'nın birçok ilçesinde trafik kazası medyana geldi.

ELMADAĞ'DA ARAÇ TAKLA ATTI!

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin takla attı. Edinilen bilgiye göre, kazada 4 kişi yaralandı. Olay, akşam saatlerine Elmadağ ilçesi Samsun yolu üzerinde yaşandı. Öğrenilen bilgilere göre, yolda başka bir aracın sıkıştırdığı 06 DHA 711 plakalı otomobilin sürücüsü kontrolünü kaybetti ve yoldan çıkarak takla attı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ters dönen araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Ankara’ya sevk edildi. Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

ETİMESGUT'TA KAZA!

Bugün Ankara'nın Etimesgut ilçesinde iki kaza meydana geldi. İlk kaza, öğleden sonra Etimesgut ilçesi Ayaş yolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre iki otomobil çarpıştı. Kazada can kaybı yaşanmadığı öğrenildi. Araçlarda maddi hasar oluştu.

Etimesgut'ta bugün ikinci kaza ise Bağlıca semtinde meydana geldi. Kaza, otomobil seyir halindeki motosiklete çarptı. Feci kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

ÇUBUK'TA AMBULANS OTOMOBİLE ÇARPTI!

Ankara'da bugün bir diğer kaza ise Çubuk ilçesinde yaşandı. Öğrenilen bilgiye göre, ambulans otomobile çarptı. Kazada can kaybı yaşanmadığı öğrenildi. Araçlarda maddi hasar oluştu. Kazayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla kara yollarında yoğunluk yaşanıyor. Trafik ekipleri, bölgede önlem alarak araçların geçişinde sorun yaşanmaması için çaba harcıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.