Bağımsız Cumhurbaşkanı A. Adayı Türkal: "Birlikte güçlüyüz, birlikten kuvvet doğar"

13. Dönem Cumhurbaşkanı Aday Adayı Yakup Türkal, adaylık sürecinde kendisine destek olan ve imza veren vatandaşlar için Ankara Çukurambar Risa Park’ta yemekli program düzenledi.

Bağımsız Cumhurbaşkanı A. Adayı Türkal:  "Birlikte güçlüyüz, birlikten kuvvet doğar"
Yayınlanma:

13.Dönem Cumhurbaşkanı Aday Adayı Yakup Türkal, adaylık sürecinde kendisine destek olan ve imza veren vatandaşları Ankara'da yemekte ağırladı.

21 Ekim'de gerçekleştirilecek olan 100. yıl imza ormanı ve ağaç dikme organizasyonu öncesi Ankara Çukurambar Risa Park’ta vatandaşlarla bir araya gelen Türkal, birlik beraberlik mesajı verdi. Yakup Türkal'ın ev sahipliğinde gerçtekleşen programa, CHP Kırşehir Milletvekili Dr. Metin İlhan, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Hayrettin Türe, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırşehirliler Vakfı Genel Başkanı Tuncay Tekay, KIR-DER Başkanı Orhan Aydın ve Mucurlular Derneği Genel Başkanı Veysel Eken, Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri ve Eski Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır, Eski DYP Aksaray Milletvekili Mahmut Öztürk, Büyük Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin, STK üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

kirsehir2.jpg

TÜRKAL: "BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR"

Programın sunuculuğunu yapan Mucurlular Derneği Genel Başkanı Veysel Eken, açılış konuşması sonrası yemekli programa ev sahipliği yapan 13. Dönem Cumhurbaşkanı Aday Adayı Yakup Türkal’ı, konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet etti.

mutlaka2.jpg

Türkal, yaptığı konuşmada şu mesajları paylaştı: “Anadolu tarihte her zaman ülkesini savunan, savaşan bir yere sahiptir. En zor olaylarda bile ev sahipliği yapıp, savaşmıştır. Ancak şu an elimizde kazma ve kürekle yapacağız. Anadolu’yu doldurup, bir araya gelmemiz lazım. Birlikten kuvvet doğar. Bir arada yaşayabilmenin, birbirimize bağlı olmanın, ve bunu göstermenin zamanı geldi. Kimseden para, pul, yemek istemiyoruz, ağaç dikmeye gideceğiz. Hepinizi bu organizasyona davet ediyorum. Hepinizi ekibiniz ile birlikte bir arada görmekten şeref duyacağım. Bu davete gelin. Kırşehir’i orada gösterelim. Ankara’da da Kırşehirlilerin yaşadığını anlatalım. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.”

mutlaka.jpg

CHP Kırşehir Milletvekili Dr. Metin İlhan, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Hayrettin Türe, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırşehirliler Vakfı Genel Başkanı Tuncay Tekay, KIR-DER Başkanı Orhan Aydın ve Mucurlular Derneği Genel Başkanı Veysel Eken programda yaptıkları konuşmada, Kırşehir’in sorunlarını, sıkıntılarını çözmek, diğer illerde yaşayan Kırşehirliler ile bir araya gelmek için bu tarz organizasyonların önemine vurgu yaptı. Orman ve ağaç dikmenin de ülke adına yapılan en önemli katkılardan biri olduğunun altını çizen konuşmacılar, bu çerçevede 13. Cumhurbaşkanı Aday Adayı Yakup Türkel’in böyle bir organizasyona öncülük etmesinden ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

kirsehir3.jpg

"ANADOLU RUHU BİR ARADA"

13. Dönem Bağımsız Cumhurbaşkanı Aday Adayı ve İş İnsanı Yakup Türkal, anadolugazete.com.tr’ye özel açıklamalarda bulundu.
Türkal, “Burada bu kadar hemşerimizin bir araya gelmesi sivil toplum kuruluşlarımızın, dernek başkanlarımızın, federasyon vakıf başkanımızın bir arada olması onur verici. Güzel bir kaynaşma oldu. Anadolu ruhunun bir arada olması ve birlikteliği başarabilme şansını elde ettik. İnşallah ülkemiz için de faydalı olmak isteriz. Sadece Anadolu’nun geleceğiyle ilgili değil, ülke geleceğinde de söz sahibi olmasını istiyorum. Bir meşale yaktığımızı düşünüyorum. Biz veya bizden sonrakiler yapılan işleri mutlaka devam ettirecektir. Birlikte güçlüyüz, daima birlikte olalım.” şeklinde konuştu.

toplanti.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.