Başkan Oğuz, ‘Yerelde Vizyon Proje’ ödülünü aldı

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, 12’ncisi düzenlenen Buhara Medya Ödül Töreni’nde ‘Yerelde Vizyon Proje’ ödülüne layık görüldü.

Başkan Oğuz, ‘Yerelde Vizyon Proje’ ödülünü aldı
Yayınlanma:

Siyaset, sanat, spor, medya ve iş dünyasında teşvik edici olması, çalışmaların yeni başlangıçlara ilham vermesi amacıyla geleneksel olarak düzenlenen Buhara Medya Ödüllerinin 12’ncisi gerçekleştirildi. ‘Yeni Başarı Hikayeleri’ teması ile Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ‘Yerelde Vizyon Projesi’ ödülüne layık görüldü. Başkan Oğuz, ödülünü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’dan aldı.

“MAZLUMLARIN SESİ OLAN BİR CUMHURBAŞKANIMIZ VAR”

Başkan Oğuz, törende yaptığı konuşmada, Filistin’de yıllardır kanayan bir yaranın olduğunu, bu yaraya merhem olmak için uğraşan, mazlum coğrafyaların yanında olan bir lidere sahip olduklarını vurgulayarak, “Nazım Hikmet’in bir şiiri var diyor ki ‘Kalbimin yarısı buradaysa doktor yarısı Çin’dedir. Sarı nehre doğru akıp giden orduların içindedir’. Onu şöyle değiştirelim kalbimizin yarısı buradaysa yarısı Filistin’dedir. Bütün mazlum coğrafyaların gözünü diktiği çözüm söz konusu olduğunda herkes yönünü o tarafa döndü Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde” dedi.

“BU ÜLKEDE BELEDİYE BAŞKANI OLMAK HEM ÇOK KOLAY, HEM ÇOK ZOR”

Türkiye’de belediye başkanı olmanın hem çok kolay hem çok zor olduğunu ifade eden Başkan Oğuz, şunları söyledi:

“Hem çok kolay geniş bir vizyona sahip liderin gölgesindesiniz, hem çok zor o vizyonun size yüklediği ağır sorumlulukla hizmet etmektesiniz. Kahramankazan’ımızda Cumhurbaşkanımızın yerel yönetimler vizyonunu en güzel şekilde temsil etmek için çaba sarf ediyoruz. Sadece Ankara’da değil Türkiye’de de bazı ilkleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Arkamızda güçlü bir teşkilat var. Güçlü bir genel merkezimiz var, bir liderimiz var. Kocaman bir AK Parti ailesi var. Bu ödülü arkamızda dimdik duran Sayın Cumhurbaşkanımızın hep söylediği Türkiye’nin en güçlü teşkilatıyla sayısız hizmetlere imza atan AK Parti teşkilatımız adına almak istiyorum.”

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.