Başkent Ankara’da üst üste kazalar!

Başkent Ankara’nın farklı bölgelerinde gün içinde birçok trafik kazası meydana geldi. anadolugazete.com.tr birçok ilçede yaşanan kazaları sizler için derledi.

Başkent Ankara’da üst üste kazalar!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Ankara’da sıcak havaların etkisiyle dikkatsizliğin artması trafik kazalarını da beraberinde getiriyor.

Başkent Ankara’da gün içinde birçok trafik kazası meydana geldi.

Çankaya ilçesinde bulunan Turan Güneş Bulvarı’nda otomobil ile motosikletin karıştığı bir kaza meydana geldi.

Yaşanan kazada maddi hasar ve yaralanma meydana geldi. Ambulans ekipleri ile olay yerine gelen polis ekipleri kazayla alakalı soruşturma başlattı.

Bir başka kaza haberi de Yenimahalle ilçesinden geldi. Anadolu Bulvarı’nda TIR ile otomobil kazaya karıştı. Kazanın ardından trafik bir süre yola kapandı. Yan yatan TIR’ın kaldırılmasının ardından trafik normal akışına döndü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

yenimahalle-tir.jpg

Ankara’nın Sincan ilçesinde de bir kaza meydana geldi.

Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde seyir halindeki servis aracı ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu oluşan kazada olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralıların ambulansla taşındığı olayın ardından yol bir süre trafiğe kapandı. Yolun trafiğe açılmasıyla birlikte kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

sincan-ic.jpg

Kahramankazan ilçesi istikametinde yer alan Akıncılar Gişesi yakınlarında bir TIR, seyir halindeyken alev aldı. Ciddi hasar alan TIR yangınıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

tir-yangin.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.