Bayramın keyfi Yakacık’ta çıkacak

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bayramda Yakacık Mesire Alanı'nı tercih edecek olan vatandaşların, yeşilin ve doğanın tadını doyasıya çıkaracağını söyledi.

Bayramın keyfi Yakacık’ta çıkacak
Yayınlanma:

Yenimahalle Belediyesinin piknik yapmak ve temiz havanın keyfini çıkarmak isteyen vatandaşlar için hizmete açtığı Yakacık Mesire Alanı, Ramazan Bayramı için hazır.

Belediye ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde alanda bulunan kamelya, piknik masaları, çocuk oyun alanları ve oyuncakların tümünün bakım ve onarımlarını yaparken, mangal keyfi yaşamak isteyen vatandaşlar için de barbekülerin bakım ve temizliğini gerçekleştirildi.

Her ayrıntının düşünüldüğü 146 bin metrekare alana sahip 5 bin 500 kişi kapasiteli mesire alanında, 4 adet çocuk oyun alanı, 3 plaj voleybolu sahası, 2 çim futbol sahası, basketbol sahası, 470 adet kamelyalı ve kamelyasız oturma alanı bulunuyor.

Mesire alanının bayrama hazır hale geldiğini ve vatandaşların rahatlıkla piknik yapabileceklerini ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bayramda Yakacık Mesire Alanı'nı tercih edecek olan vatandaşların, yeşilin ve doğanın tadını doyasıya çıkaracağını söyledi.

Yaşar, mesire alanının sadece Yenimahalle sakinlerinin değil, tüm Başkentlilerin akınına uğradığını dile getirerek, "Şimdiden tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.