Dikmen Vadisi'nde hummalı bahar bakımı

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Dikmen Vadisi her mevsim ziyaretçilerine keyifli bir ortam sunuyor. Baharın gelmesiyle birlikte bakım onarım çalışmalarının başladığı park, kent yaşamına doğal bir alan sunuyor.

Dikmen Vadisi'nde hummalı bahar bakımı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yer alan Dikmen Vadisi, 700 bin metrekarelik bir alana yayılan ve 50'den fazla bitki türüyle bezenmiş peyzajıyla dikkat çekiyor.

Aydınlatması, düzenli yaşam alanları ve eşsiz habitatıyla her mevsim ziyaretçilerine keyif sunan bu park, aynı zamanda çevresindeki konut projeleriyle elit bir yerleşim alanı olma özelliğini taşıyor.

vkglkg.jpg

İçerisinde çocuklar için eğlence parkı, sporcular için kondisyon alanı ve koşu yolu, 9 adet kafe ve restoran, 34 bin metrekarelik havuz alanı ve çim alanları gibi birçok aktivite imkanı buluyor. Çevre düzenlemesi ve bakım çalışmaları devam eden vadide aileler, çocuklar ve gençler için sıkılmadan vakit geçirebilecekleri bir ortam sağlanıyor.

pakkrr.jpg

Park içerisinde zihinsel engelli okulu ile 2 adet camii de bulunurken; gece aydınlatmasıyla da 24 saat yaşamın devam ettiği bir alan olma özelliği taşıyor.

VADİ, BAHARA HAZIR

Baharın gelmesiyle birlikte her gün dolup taşan Dikmen Vadisi, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından çim biçme ve ağaç budama gibi işlemlerle yeniden düzenlenerek yaz aylarına hazırlanıyor. Şehrin ortasında doğayla iç içe bir zaman geçirmek isteyenler için ideal bir mekan olan Dikmen Vadisi, baharın tadını çıkarmak için ziyaretçilerini bekliyor.

basliksiz-1-001.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.