Erdal Beşikçioğlu belediye meclisini topladı! Bakın neler yaşandı

Etimesgut Belediye Meclisi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk toplantısını Erdal Beşikçioğlu başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda meclis başkanvekilleri, katip üyelikler ve komisyon seçimleri de yapıldı.

Erdal Beşikçioğlu belediye meclisini topladı! Bakın neler yaşandı
Yayınlanma:

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, ilk meclis toplantısını yaptı. Beşikçioğlu başkanlığındaki toplantıya CHP, AK Parti ve MHP Meclis Üyeleri katıldı.

Meclis toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantı, Erdal Beşikçioğlu'nun açış konuşmasıyla devam etti.

cmcl.jpg

MECLİSİ CHP'Lİ İSİMLER YÖNETECEK

Başkan Beşikçioğlu, yeni bir döneme girildiğini belirterek tüm meclis üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulundu. Meclis ilk toplantısında gizli oy, açık sayım usulüyle yapılan seçimle Etimesgut Belediye Meclis Başkanvekilliklerine Özkan Deniz (CHP), Abdullah Erkan
(CHP) seçilirken; divan katibi asil üyeliklerine ise Hamiyet Koçer (CHP), Filiz Durak Elibol (CHP), yedek üyeliklere de Hüseyin Kabadayı (CHP), Eren Ergün (CHP) seçildi.

emt.jpg

Daimi encümen üyelikleri seçimi de yapıldı. Buna göre, Almina Gökbulut (CHP), Hüseyin Kabadayı (CHP) ve
Seyhan Demirpençe (CHP) encümen üyeliğine seçilen isimler oldu. Toplantıda ayrıca 21 ihtisas komisyonu üyeleri de belirlendi.

BAŞKAN YARDIMCILARI BELİRLENDİ

CHP Meclis Üyeleri Taylan Özgüven, Ebru Keyvan, Mutlu Kerimoğlu ve Metin Akyüz, Erdal Beşikçioğlu'nun yardımcılığına seçilen isimler oldu. Başkan Beşikçioğlu, denetim komisyonu ve faaliyet raporu ile diğer konuların görüşülmesi için 15 Nisan Pazartesi günü toplanmak üzere oturumu kapattı.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.