Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı: Gölbaşı en borçlu, en dertli ilçe!

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den aday olan Yakup Odabaşı, yüzde 44. 33 oy ile 10 yıl aranın ardından bir kez daha Gölbaşı Belediye Başkanı seçildi. Odabaşı, "Bütçe ve borç dengesini karşılaştırdığımızda Gölbaşı en borçlu, en dertli, en sıkıntılı ilçe ama biz bunu başarırız." dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı: Gölbaşı en borçlu, en dertli ilçe!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, anadolugazete.com.tr'ye yaptığı özel açıklamalarda Belediye'nin mali tablosuna dikkat çekerek, "Belediyenin mali tablosu hiç iyi değil. Belediyenin bütçesiyle mali tablosunu karşılaştırdığımızda Ankara ilçeleri arasında en sıkıntılı ilçe. Bütçe ve borç dengesini karşılaştırdığımızda Gölbaşı en borçlu, en dertli, en sıkıntılı ilçe ama biz bunu başarırız. Geçmişte başarıyla çıkmıştık." dedi.

Gölbaşılılardan süre isteyen Başkan Odabaşı, "Gölbaşılı hemşerilerimiz bize zaman tanımalı. Zaman içerisinde yine başaracağız. Bu konuda üzüntülüyüz, beklediğimizden daha sıkıntılı..." diye konuştu.

"10 YIL SONRA GÖLBAŞILI HEMŞERİLERİMİZ BİZE TEKRAR SAHİP ÇIKTI"

Tekrar göreve gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Odabaşı, "Gölbaşı'nda daha önce 5 yıl görev yapmıştık. Pek çok ilke de imza atmıştık. 2009-2014 arası yaptığımız projeler Gölbaşı'nın ilkleriydi. Tabii, 5 yıl yetmedi demiştik. Başka projelerimiz vardı, yapacaklarımız vardı. Onun heyecanını yaşıyorduk. 10 yıl sonra Gölbaşılı hemşerilerimiz bize tekrar sahip çıktı." ifadelerini kullandı.

"GÖLBAŞI'NI SANAYİ MERKEZİ HALİNE GETİRMEK İSTİYORUZ"

Gölbaşı'nda hayata geçirecekleri projeler hakkında da açıklama yapan Yakup Odabaşı, "Şimdi çok daha iyilerini yapmak, kalan projelerimizi tamamlamak, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş'ın destekleriyle Gölbaşı'na layık olduğu hizmeti vereceğiz. Gölbaşı'nı bir turizm merkezi, bir sanayi merkezi haline getirmek, mutlu sona varmak istiyoruz." dedi.

Başkan Odabaşı, Ramazan Bayramı'nın sonunda tüm Gölbaşılı vatandaşları bayramlaşma törenine davet ederken sözlerini şöyle tamamladı:

"Gölbaşılı hemşerilerimiz bize sahip çıkmıştır. Geçmişte olduğu gibi dualarıyla, destekleriyle bizi belediye başkanı seçtiler. Bize oy veren, vermeyen, sahip çıkan tüm dostlara teşekkür ediyorum. Buradan bayramlarını kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.