Kahramankazan Belediyesi’nden sünnet şöleni!

Ankara’nın Kahramankazan ilçesince belediyenin düzenlediği etkinlikle toplu sünnet düğünü gerçekleştirildi. Kahramankazan Millet Bahçesinde düzenlenen sünnet etkinliği ailelerce coşkuyla kutlandı.

Kahramankazan Belediyesi’nden sünnet şöleni!
Yayınlanma:

Ankara’nın Kahramankazan ilçesince belediyenin düzenlediği etkinlikle toplu sünnet düğünü gerçekleştirildi. Kahramankazan Millet Bahçesinde düzenlenen sünnet etkinliği ailelerce coşkuyla kutlandı.

Kahramankazan Belediyesi, toplu sünnet uygulamasıyla ilçede yaşayan 300 çocuğun ücretsiz bir şekilde sünneti yapıldı. Kahramankazan Millet Bahçesinde gerçekleştirilen sünnet uygulamalarının ardından aileler sünnet törenini coşkuyla kutladılar. 500 araçlık bir konvoy ile etkinlik başladı. İlçedeki Millet Bahçesi'nde düzenlenen sünnet törenine 9 bin kişi katılım sağladı. Etkinlikte, Ömer Faruk Bostan'ın eşsiz performansıyla ailelere ve çocuklara keyifli anlar yaşattı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, oyun havalarıyla eğlenen çocuklara ve ailelere eşlik etti. Belediye Başkanı Oğuz, doyasıya eğlenen çocukların mutluluklarına eşlik etti. Etkinlikte sünnet pastasının kesilmesi en heyecanlı anlarından biri oldu. Oğuz, yaş pastanın kesilmesinin ardından, sünnet olan çocuklara sertifikalarını çocuklara hediye ettiği bisikletler eşliğinde verdi. Belediye Başkanı Oğuz ayrıca bisikletini alan çocuklarla ve aileleriyle hatıra fotoğrafları da çekindi.

Oğuz, vatandaşların mutluluğunu ve refahını ön planda tutmayı hedeflediklerini söyleyerek, “Bugün burada sizlerle bu özel etkinlikle birlikte olmak, sünnet olan çocuklarımızı ve ailelerini kutlamak için bulunuyoruz. Sizler, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizsiniz ve bu özel gününüzde sizlerle gurur duyuyoruz. Yavrularımızın sünnetliklerini gördük, inşallah bu Serhat damatlıklarını da görür” dedi.

Oğuz, göreve geldikleri günden bugüne kadar gelenek haline getirdikleri sünnet şölenlerinde toplam 1021 çocuğu sünnet ettirdiklerini söyleyerek, “Bu cesareti gösteren çocuklarımıza sünnet sertifikalarının yanında bir de bisiklet hediye ediyoruz. Umarım bu bisikletlerle birlikte yeni maceralara atılırken mutluluk dolu anılar biriktirirsiniz. Unutmayın, her pedal çevirdiğinizde, başarıya giden yolun bir adım daha yaklaştığını hatırlayın” ifadelerini kullandı.

Oğuz, Kahramankazan’da yapımı tamamlanan Millet Bahçesi’nin spor kompleksleri, bisiklet yolları, Millet Kıraathanesi, amfi tiyatro, sanat sokağı, yöresel ürünler pazarı, botanik parkı, çocuk müzesi, festival alanı, sanat atölyeleri, Şehitler Yolu, Ata Sporları Merkezi, kreş, çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş parkurları, yaşlı ve engelliler için donatılar ile yapay gölet ve köprüleri ile vatandaşların güzel vakit geçirebilecekleri bir alan olmasının yanı sıra önümüzdeki süreçte ilçede gerçekleşecek konser ve etkinliklere de ev sahipliği yapacağını duyurdu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.