Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Gökçınar: Kırşehirli olmaktan vazgeçmeyiz

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, federasyonunun tüm Kırşehirlileri tek çatı altında topladığını belirterek, "Biz büyük bir aileyiz. Kırşehirli olmaktan vazgeçmeyiz." dedi.

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Gökçınar: Kırşehirli olmaktan vazgeçmeyiz
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Etimesgut Belediyesi tarafından düzenlenen Anadolu Günleri Festivali’nin yedinci gününde Kırşehirliler gecesi düzenlendiğini belirten Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı açıklamada, Ankara'da bulunan Kırşehirlilerin etkinliğe çok büyük ilgi gösterdiğini ve etkinliğin çok güzel geçtiğini söyledi.

kir-1.jpg

“KIRŞEHİRLİ OLMAKTAN VAZGEÇMEYİZ”

12 yıldır festivale Kırşehirliler olarak katılım gösterdiklerini ifade eden Gökçınar, şunları kaydetti:

“Kırşehirliler hep bir arada. Elimizden geldiğince birlik ve beraberliğimizi göstermeye çalışıyoruz. Ankara’daki en büyük çatı kuruluşuyuz. Yaklaşık 300 bine yakın nüfusumuz var. 63 tane derneğimiz var. Her ilçede kurulmuş derneklerimiz var. Dolayısıyla hep bir aradayız.

kir-3-001.jpg

Memleketlilik başka bir şey. Hepimiz bir takım tutabiliriz. Herkesin bir siyasi görüşü olabilir. Ama bunların üstünde tek bir şey var hepimiz Kırşehirliyiz. Kırşehirli olmaktan vazgeçmeyiz. Bu birlikteliği bir arada tutmaya çalışıyorum. Abilik etmeye çalışıyoruz.”

kir-3.jpg

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Kırşehirli Dernekler Federasyonunun tüm Kırşehirlileri tek çatı altında topladığını kaydeden Gökçınar, Kırşehirlilere seslenerek, şunları söyledi:

“Ankara’da bulunan tüm Kırşehirlileri Kırşehirli Dernekler çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Biz birlikteyiz. Büyük bir aileyiz. Büyük bir çatı kuruluşuyuz. Herkese kucak açıyoruz. Tek bir şey söylüyorum: Kırşehirli olsun çamurdan olsun görüşünden vazgeçtik. Kırşehirli olsun adam olsun. O da burada olsun.”

kir-2.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.