Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin öncelikli hizmetini açıkladı!

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den aday olan Veli Gündüz Şahin, yüzde 52.9 oy ile Mamak Belediye Başkanı seçildi. Seçim sonrası ilk röportajda Şahin, Mamaklılara istihdam sağlayacak projeler üzerinde çalışacaklarını vurguladı.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin öncelikli hizmetini açıkladı!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Kentsel dönüşümden Aile ve Kadın Müdürlüğü Birimi'ne, özel hayvan yaşam alanlarından gündüz bakım evlerine, emeklilere özel sosyal tesis alanlarından girişimcilik faaliyetlerine desteklemeye kadar birçok proje vaadiyle Mamak Belediye Başkanı seçilen Veli Gündüz Şahin, seçim sonrası ilk röportajda anadolugazete.com.tr'ye konuştu.

Şahin, belediyede yüklü bir borç tablosunun olduğuna vurgu yaparak, "Yaşayan bütün insanların borcundan daha çok belediyenin borcu var." dedi.

"İSTİHDAM YARATACAK YATIRIMLARA AĞIRLIK VERECEĞİZ"

Mamak'ta istihdam olanaklarını artırmak için yerel işletmelere destek verecek, yeni iş alanları açacak ve girişimcilik faaliyetlerini teşvik edeceklerini, iş arayanlara mesleki eğitim programları ve iş bulma hizmetleri sunacak istihdam merkezleri kuracaklarını önceki röportajda aktaran Şahin, göreve geldikten sonra da ilk önceliğinin 'istihdam' olduğunu söyledi.

Şahin, "Birçok vaat ile geldik. İnsanlara istihdam yaratacak, iş sahibi yapabilecek yatırımlara daha çok ağırlık vereceğiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.