Mamak'ta başkan değişti ama şema değişmedi!

CHP'nin adayı olarak seçimlere giren ve yüzde 52,91'lik oy oranı ile Mamak Belediye Başkanı seçilene Veli Gündüz Şahin'in göreve başlamasıyla kurumsal sitede önemli değişiklikler oldu. Eski Başkan Murat Köse'nin izleri siteden silinirken, başkan yardımcıları kısmı unutuldu.

Mamak'ta başkan değişti ama şema değişmedi!
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: ADEM YAVUZ IRGATOĞLU

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Mamak’ta oyların yüzde 52,91’ini alarak Mamaklıların büyük desteğini kazanan Veli Gündüz Şahin, mazbatasını alarak göreve başladı. Şahin'in göreve başlamasıyla Belediye'nin kurumsal internet sitesinde eski yönetime dair izler silinirken başkan yardımcılarının olduğu alanda dikkat çeken bir ayrıntı yer alıyor.

Mamaklılar sandıkta “değişim” demesinin ardından Belediye'nin kurumsal internet sitesinde de değişim başladı. Yeni Başkan Veli Gündüz Şahin'in özgeçmişi ve haberleri sitede yer alırken, Eski Başkan Murat Köse'ye ait izler de silinmeye başladı.

mamak-belee.jpg

Seçimlerin üzerinden 8 gün geçmesine rağmen birçok belediyede atamalar, meclis yönetimi ve encümen üyeliklerinden seçimler de yapıldı. Mamak Belediyesinin internet sitesinde yer alan başkan yardımcıları bölümünde Eski Başkan Murat Köse'nin duvardaki portreleri "Mamak Belediyesi yeni döneme alışamadı" yorumlarına neden oldu.

mumumu.jpg

MURAT KÖSE GİTTİ, FOTOĞRAFLARI KALDI

Mamak Belediyesi yönetim bölümüne tıklayan vatandaşlar, "Başkan Yardımcıları" alanında 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri ve sonrasında atanmaları yapılan Orhan Babuccu, Mehmet Düğmeci ve Abdurrahman Keleş'i gördü. Her üç başkan yardımcısının makamında ise Eski Başkan Murat Köse'nin duvardaki fotoğrafları dikkati çekti!

musuku.jpgÖnde Başkan Veli Gündüz Şahin, arkada Eski Başkan Murat Köse

Ayrıca, Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kekeş'in özgeçmişinde "21.07.20202 tarihinde itibaren Mamak Belediyesinde Başkan Yardımcılığı görevine atanmış olup evli ve 3 çocuk babasıdır." ifadesi yer alıyor. Maddi hatalarla dolu özgeçmişlerde 172 yıl sonrası bile öngörüldü.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.