Mansur Yavaş, mazbatasını aldı: “Mansur Yavaş belediyeciliği tescillendi”

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 60.43 oy ile yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, mazbatasını teslim aldı.

Mansur Yavaş, mazbatasını aldı: “Mansur Yavaş belediyeciliği tescillendi”
Yayınlanma:

HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Pazar günü tüm Türkiye’de yerel yönetim için başkan adayları oylandı. Ankara’da, CHP’nin adayı Mansur Yavaş büyük bir farkla yeniden başkan seçilirken Cumhur İttifakı’nın ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, yüzde 31.68 oy aldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara İl ve Merkez İlçe Seçim Kurullarında mazbatasını teslim aldı.

''ANKARA, YÜKSEK BİR OYLA GÜVENİNİ BELİRTTİ''

Basın açıklaması gerçekleştiren Yavaş, “5 yıl hizmetten sonra güvenini Türkiye rekorunu kırarak gösteren Ankara halkına teşekkür ediyorum. Bir diğer teşekkürü de il teşkilatımız, ilçe teşkilatımız tüm başkan ve gönüllerimize, emek veren herkese etmek istiyorum. Bizler yine aynı şekilde hesap verebilen, şeffaf, açık bir şekilde ortak akılla hareket eden bir belediyeciliğe devam edeceğiz. Hep iddia ettiğim gerçek belediyeciliğin bizim yaptığımız belediyeciliğin olduğunu; asfalt, beton, plastikten üretilen şeyin ne bir proje ne de bir belediyecilik olmadığını söylemiştim. İçinde insan olmayan, insana yaramayan hiçbir şeye de bir kuruş para veremeyeceğimi söyledim, bu halkın parasıdır, dikkatli harcamamız lazım diyorum. Ankara, yüksek bir oyla güvenini belirtti. ‘Mansur Yavaş Belediyeciliği’ dediğimiz belediyeciliği tescilledi. Seçilen belediye başkanlarımızla birlikle Ankara’yı Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği bir şekilde, dünya başkentleriyle yarışır bir başkent yapmak ana hedefimiz olacak.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.