Minik polisler Kızılay'da araçları denetledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi 28. Dönem Üyeleri, Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi Müdürlüğü iş birliğiyle, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’nda 'Çocuk Polisler Trafiği Denetliyor' etkinliğini düzenledi.

Minik polisler Kızılay'da araçları denetledi!
Yayınlanma:

Ankara'nın kalbinde gerçekleştirilen bu önemli uygulama kapsamında, çocuk polisler Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi polis ekipleriyle bir araya geldi. Yıllık trafik denetimlerinin bir parçası olan etkinlikte, çocuk polisler görev dağılımı yaparak gruplara ayrılarak trafik denetimlerine katıldı.

YAYA VE ARAÇ TRAFİĞİNİ DENETLEDİLER

"Yaşama Hakkımı Lastiklerle Çiğneyemezsin" sloganıyla yola çıkan Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi'nin aldığı kararla hayata geçirilen bu önemli etkinlik, Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ile iş birliği içerisinde gerçekleştirildi. Kızılay Güvenpark çevresindeki yaya ve araç trafiğini denetleyen çocuk polisler, vatandaşlara trafik kültürü ve kuralları konusunda önemli mesajlar iletti.

trafik-denetimi.jpg

Üniformaları ve şapkalarıyla Kızılay'da aktif olarak görev alan çocuk polisler, "Trafik kültürü, kanunlarla değil saygıyla gelişir", "Emniyet kemeri hayatla olan bağımızdır", "Hırsız malımızı, hız canımızı alır" ve "Yaşama hakkımı lastiklerinle çiğneyemezsin" gibi sloganlarla trafik bilinci konusunda farkındalık yarattı.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.