Mucurlular Derneği, AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayını ve meclis üyesi aday adaylarını ağırladı

Mucurlular Derneği Genel Merkezi’nde Dernek Başkanı Veysel Eken'in düzenlediği toplantıya AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Hacı Turan, AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Aydoğan, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, AK Parti Keçiören Belediye Meclis Üyesi Hacı Derviş Kaplan, AK Parti Yenimahalle Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Hüseyin Ata ve Gökhan Kolukırık katıldı. Aydoğan, “Yenimahalle’yi eski mahalle olmaktan kurtaracağız.” dedi.

Mucurlular Derneği, AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayını ve meclis üyesi aday adaylarını ağırladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: SAMET EKER

Kırşehir Mucurlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Merkezi’nde düzenlenen toplantıya AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Hacı Turan, AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Aydoğan ve Meclis Üyesi Aday Adayları Hüseyin Ata ve Gökhan Kolukırık, AK Parti Keçiören Belediye Meclis Üyesi Hacı Derviş Kaplan ile beraber Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar katıldı. Dernekte konuşma yapan Aydoğan, Mucurlulardan yerel seçimlerde destek istedi.

img-3660.jpg

“YENİMAHALLE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Mucurlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin gerçekleştirdiği toplantıya katılanları selamladıktan sonra yerel seçimlerle ilgili konuşmaya yapan AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Aydoğan: “Cumhurbaşkanımız, bölge vekillerimiz, il başkanımız ve temsilcileri, tavsiyeleri ve yaklaşımlarıyla Yenimahalle Belediye Başkanı adaylığı gerçekleştirdiği o günden bu yana sahada aktif bir şekilde bir mücadele ediyoruz. Yenimahalle'de siyaset yaptım. Yenimahalle'de ilkokul hayatım, iş hayatım, ticari hayatım her şeyim Yenimahalle'de gerçekleşti, gerçekleşiyor. Ankara'nın yerlisiyim, ithal ve ihraç bir aday da değilim Yenimahalle için. GİMAT’ta gıda toptancılığı yapıyorum. Aynı zamanda da 5 yıldır başkanlık görevini de yürütüyorum. 2018 yılından bu yana da orada yöneticiydim. Amacımız Yenimahalle'yi eski mahalle olma yolundan geri tutmak gibi bir düşünce içerisindeyiz.” diye konuştu.

“AĞABEY-KARDEŞ İLİŞKİMİZ VAR”

Sözlerine devam eden Aydoğan, “Şimdi bunu söylerken de yanlış anlaşılsın istemiyorum. Biz Fethi Ağabeyle 10 yıldır beraberim. İki dönemdir de belediye meclis üyesiyim. Belediyede iki dönemdir beraber çalışıyoruz. Resmen böyle bir-abi kardeş gibi ilişkimiz var. On yıldır mecliste birbirimize karşı söylediğimiz tek bir kötü kelime, olumsuz bir kelime yok ama tabii artık Yenimahalle birçok mahallesi, birçok bölümü hakikaten hizmetten uzak bir durumda. Bunu doğru düzgün anlatmaya çalışıyoruz.” şeklinde açıkladı.

img-3653.jpg

“BU SEFER İDDİALIYIZ”

En son yerleşim yerlerinden olan Batıkent'te bile maalesef bir hizmet sıkıntısı yaşandığını dile getiren Aydoğan, belediyeciliğin sadece yol, su, elektrik yapmaktan ibaret olmaması gerektiğini vurguladı.

Konuşmasını sürdüren Abdulkadir Aydoğan, sözlerini şöyle tamamladı: “Fiziksel belediyeciliğin vereceği hizmet dışında bir de sosyal anlamda daha da fazla bir gayret ve çalışma içerisinde olmalı diye düşünüyorum. Yenimahalle'de yapacağım, yapmamız gereken çok fazla iş var. Bir kere altyapı anlamında tamamen yenilenmesi gereken bir süreç içerisindeyiz. Dar gelirli aileler için yapılması gerekenler var. Seçim sürecinde bütün partiler ve adaylar çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Her şeyi kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Zaten 4 yıldır da ilçe başkanlığı görevini yürütüyorum. Belki çalmadığımız kapı, ziyaret etmediğimiz iş yeri, dokunmadığımız kişiler olmuş olabilir ama ayak basmadığımız hiçbir mahallemiz, hiçbir caddemiz kalmadı. Bu sefer hakikaten iddialıyız. Yenimahalle'de de böyle bir özlem var, şu an sahada onu da görüyoruz.”

img-3710.jpg

“ŞU AN DURUM BİZİM LEHİMİZE”

AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Hacı Turan, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem ile ilgili konuştuktan sonra şu önemli noktalara değindi:

“Allah bir daha o acılı günleri yaşatmasın diyor onun içinde bol bol dua edelim diyorum. Tabii çok değerli belediye başkan adayımız, Allah'ın izniyle 1 Nisan sabahı da mazbatasını alıp Yenimahalle Belediyesinin makamına oturtturacağız. Ben her zaman şunu derim; Bir kişiyle dostluk yapacaksanız, onun öngörülebilir kişi olmasını fark edin ve çözün. Siyasette buna çok dikkat etmişimdir.” dedi.

Abdulkadir Aydoğan ile tanışmalarını ve ilçe başkanı olması için verdiği mücadeleyi anlatan Hacı Turan, şunları söyledi: “Yenimahalle’den ben çok ümitliyim. Seçimler en güzel bir veridir. Yenimahalle’de her seçim ortalama aldığımız oy oranı 150 bin. Geçen seçimde diğer partiler Millet İttifakı olduğu için 12 bin civarı bir oy farkı oluşmuş. Ama şu an farklı bir durum yaşanıyor ve Cumhur İttifakı güçlü duruyor, Millet İttifakı’nda bir dağılma var. Şu an durum bizim lehimize.

hilmi-gokcinar-mucur.jpg

hilmi-gokcinar-mucur.jpg

“ETKİMİZİ MECLİSTE DE GÖRMEK İSTİYORUZ”

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, federasyonun 63 derneğinden biri olan Mucurlular Derneği’nin toplantısında şunların altını çizdi:

Yenimahalle Belediye Başkan Adayımıza bir noktada ev sahipliği yapıyoruz. Sayın Başkanımızla yakından tanışırız. Ankara'daki Kırşehirlilerle ilgili birçok faaliyetimize kendileri katılmıştır. Bu dönem Adalet ve Kalkınma Partisi yeni, genç, dinamik, çalışkan bir aday teşkil etti. Başkanımızı inşallah Yenimahalle'de koltuğa oturtacağız. O koltuğu gençleştireceğiz. Hizmet eden bir belediye başkanı haline getireceğiz. Yerel seçimlerde de Ankara'da, Yenimahalle'de de ciddi bir nüfusu olan Kırşehirlilerin başkanımızın etrafında toplanması bir akittir. Ankara'daki Kırşehirlilerin nüfusu matematiksel olarak üçüncü sırada. Çorum, Yozgat, Kırşehir, Çankırı gibi. Ancak etki olarak birinci sıradayız. Bu etkimizi mecliste de görmek istiyoruz. Hep birlikte Yenimahalle’yi ayağa kaldıracağız.

img-3768-001.jpg

img-3858.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.