Pursaklar'da ilk meclis toplantısı yapıldı!

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde büyük bir oy farkıyla yeniden göreve seçilen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin başkanlığında, yeni dönemin ilk olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, saygı duruşu eşliğinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Pursaklar'da ilk meclis toplantısı yapıldı!
Yayınlanma:

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçeye hizmet edecek yeni meclis üyeleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu dile getirdi. Ramazan Bayramı öncesinde tüm meclis üyeleriyle bayramlaştıklarını belirterek katılımları için teşekkür eden Çetin, hizmetlerin, projelerin ve çalışmaların vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için devam edeceğini vurguladı. Yeni dönemde alınacak önemli kararların ve yapılacak yatırımların ilçeye hayırlar getirmesini diledi.

Çetin'in konuşmasının ardından Pursaklar Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu'nda divan üyeleri, Meclis Başkanvekili, Grup Başkanvekili, meclis kâtip üyeleri ve komisyon üyelerinin seçimleri gerçekleştirildi. Yeni dönemde alınacak kararların ilçenin gelişimi ve refahı için hayırlı olması temennisiyle toplantı sona erdi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.