Ramazan Bayramı'nda Ankara'da neler yapılır?

Ramazan Bayramı'nı Ankara'da geçirecek olan vatandaşlar şehir içinde yapacak aktivite arıyor. Başkent Ankara'nın güzelliğini keşfetmek için iyi bir fırsat olan bu tatil Ankara'yı yeniden keşfetmenize yardımcı olacak.

Ramazan Bayramı'nda Ankara'da neler yapılır?
Yayınlanma:

Ramazan Bayramı'nda Ankara'da kalan vatandaşlar 3 günlük tatilini dolu dolu geçirmek için birçok etkinlik planlıyor. İşte bu etkinliklerden bazıları...

GÜNE NEFİS BİR KAHVALTI İLE BAŞLAYIN

Ramazan Bayramı'nda güne nefis bir kahvaltı ile başlamak isteyenler şehir merkezinde bulunan kahvaltı mekanlarıyla güne başlıyor. Sonrasında bahar aylarının tadını çıkarmak için bir nebze boşalan Başkent sokakları ve yemyeşil parkları yürümek ve dinlemek için en ideal alanlardan bir tanesini oluşturuyor.

mavigol.jpg

Eymir, Mogan, Mavi Göl, Karagöl gibi piknik alanlarının bulunduğu Başkent Ankara günün geri kalan kısmını geçirmek için muhteşem bir fırsat sunuyor. Piknik yapmak, verimli zaman geçirmek için de uygun olan doğa alanları binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor.

Şehrin içinden uzaklaşmadan eğlenmek isteyen vatandaşları ise yılların Kuğulu Park'ı ve Meclis Parkı adeta geniş ve huzurlu atmosferiyle davet ediyor.

kugulu.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.