Ali İnandım

Ali İnandım

Batı’nın yeni IŞİD’i İsrail mi?

Batı’nın yeni IŞİD’i İsrail mi?

Vicdansızlığı ve vahşetiyle soykırımın da çıtasını yükseltiyor İsrail.

Bütün insani ilkeleri bile isteye çiğniyor, uluslararası hiçbir kuralı tanımıyor, toplum ve ulusların tepkilerinden zerre etkilenmiyor.

İkinci Dünya Savaşı’nda Almanya’daki soykırımı yaşayanların çocukları ya da torunları olamaz bu Yahudiler. Orada başka Museviler mi katledildi de bu çocuk ve torunlar çelik katılığında duyarsız kalabiliyor her gün dozu artan bu kasıtlı vahşete?

ÇOĞUNLUK YAHUDİLER NEREDE?

Yüzbinler sokağa dökülüp, Başbakan Netanyahu’yu protesto ediyor” diyorlar da rehineleri getirmediği için ediyorlar, soykırımdan rahatsız olan bir çoğunluk göremiyoruz ne İsrail ne dünya Yahudileri arasında.

İsrail’in birkaç emekli devlet adamı, generali, istihbarat yetkilisi “Azınlık olan aşırılıkçı bir Siyonist kadro yapıyor” diyor ekranlarda. Bu azınlığa “Dur” diyecek çoğunluk Yahudiler nerede o zaman, sesleri çıkmıyor?

Dünyaya üst telden akıl verip terbiye eden Amerika Birleşik Devletleri ile Avrupa, bu soykırımın yolunu açtı zaten ilk günden destekleriyle. Onların uşaklığından çıkamamış devletler de kalabalık görünsün diye desteğe katıldı. Değil İsrail, her hangi süper güç bir devlet, canlı yayın böylesine göz önünde pervasız bir soykırıma, Filistin örneğinden sonra bile cesaret edebilir mi acaba?

EN UÇ FANTEZİYE ALET OLUYORLAR

Soykırım’ ve ‘katliam’ sözcükleriyle özdeşleşti Batı. Dünyadaki bütün soykırım ve katliamların arkasından hep onların aklı çıkıyor kurcalayınca. Kana ve sömürmeye doyulmayan bir dünya kurdular, cehennemin üzerine fanustan kulelerini kurmaya çalışıyorlar şimdi.

İttirip kenar mahallelerde yaşamaya zorladıkları Yahudileri sahneye sürdü, onların Siyonistlerini de tetikçi yaptı Batı. 250 yıldır parayla tanrının yerini değiştirmeleri için kullandı, şimdi de kendilerini oraya oturtması için kullanıyor. Siyonizm, Tevrat’ın kehanetleri gibi gerekçeleri geçin, bu yolda hızlanmak için kullanılan senaryo hikayeleri onlar.

İnsanlığın en büyük ateşine, maşa olarak Yahudileri sürüyorlar. Yahudiler de binlerce yıllık aşağılanmışlığın acısını çıkartmak istiyor ancak Batı aklının en uç fantezisine alet oluyor.

BATI’NIN TİYATROSU

Bakmayın siz önce yangını çıkarttırıp sonra “Yapmasan iyi olurdu” demelerine. Geçmişte de ülke ve liderlerine, çok oynadılar bu tiyatroyu. Ukrayna’da Zelenskiy’e yaktırdılar ateşi, ortada bıraktılar, çıkamıyor şimdi atladığı bataklığın içinden.

Batı’nın kişiliği bu. Her defasında aynı numarayı yutana yazıklar olsun.

DEREBEYLERİNİN KUNDAKÇISI

Taliban, El Kaide, IŞİD, Boko Haram gibi onlarca “İslam” deyip sadece Müslüman kanı döken örgüt kurdu bu Batı. İsrail de bunların yeni modeli gibi bir şey oldu; bu örgütlerin hayaline sığmayacak masum Müslüman kanı döküyor, dökenleri de hararetle destekliyor.

Daha önce de söylemiştik; devlet değil kabile aklı bu.

Derebeylerine hizmet eden kabile…

Düne kadar devlet ve dinle çatışıyordu derebeyleri, şimdi ikisini de kullanarak yürüyorlar hedeflerine.

Devlet diye bildiğimiz İsrail, yeryüzünde söz geçmeyen Batı’nın en büyük IŞİD’i oldu. Gönüllü olarak, kendisi gibi, bedelini bütün dünyanın ödeyeceği en büyük yangının kundakçılığını üstleniyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ali İnandım Arşivi