Texaslı belediye başkanı koltuğu 23 Nisan'da Türk çocuklara bıraktı

Plano'nun Belediye Başkanı John Muns, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Türk çocuklarına jest yaparak koltuğunu onlara devretti.

Texaslı belediye başkanı koltuğu 23 Nisan'da Türk çocuklara bıraktı
Yayınlanma:

Texas'taki Türk topluluğunu temsil eden "Turkish Society of Texas (TURKSOTX)" derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Plano Belediye Başkanı Muns'u makamında ziyaret etti.

Muns, bölgede yaşayan 5-12 yaş arası Türk çocuklarını kabul ederek onlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi ve hediyeler verdi.

Belediye Başkanı Muns'un, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle sembolik olarak koltuğunu devrettiği çocuklar arasında Deniz Gürman, Atakan Ayata, Atlas Bal, Demir Yarımer, Ayla Deveci, Ahmet Efe Bektaş, Ella Kasaburi, Alp Tanrıverdiler, Ata Canberk ve Arya Bal bulunuyordu.

5 yaşındaki Deniz Gürman'ın, "Bu yıl kentte çocuklar için neler yapılacağını" sorması üzerine Muns, Plano'da 23 Nisan'ın bayram olarak kutlanacağını ve bu amaçla bir bildiri yayımladıklarını belirtti.

Muns, 23 Nisan'ın Plano'da resmi bir bayram olarak ilan edilmesine dair bildiriyi TURKSOTX Başkanı Şaduman Gürbüz'e takdim etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.