Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı özelleştirilecek

Türkiye'nin en büyük yat limanlarından biri olan Kalamış Yat Limanı 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde, 40 yıl süreyle İşletme Hakkının Verilmesi yöntemiyle özelleştirilecek.

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı özelleştirilecek
Yayınlanma:

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir yanda ABD ve Avrapa'da kaynak ararken, diğer yandan da ülke içinde para getirecek kurumları özelleştirme yöntemiyle satıyor. Bunlardan biri de Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş.’ye ait İstanbul Kadıköy'deki Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı.

Türkiye'nin en büyük yat limanlarından biri olan Kalamış Yat Limanı 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde, 40 (kırk) yıl süreyle İşletme Hakkının Verilmesi yöntemiyle özelleştirilecek.

İhale, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. İhale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile yapılacak açık artırma suretiyle sonuçlandırılacak.

Tekliflerin, son teklif verme tarihi olan 29 Mayıs 2024 günü saat 17.30’a kadar Özelleştirme İdaresi Başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.