Ankara yeniden Mansur Yavaş'a emanet!

Ankara'da yerel seçimlerin ardından Mansur Yavaş'ın tekrar belediye başkanı seçilmesiyle birlikte vatandaşlar verilen vaatlere odaklandı. Yüksek bir oyla yeniden ABB Başkanlık koltuğuna oturan Yavaş ise billboardlardan Ankaralılara teşekkür mesajları yayınlandı.

Ankara yeniden Mansur Yavaş'a emanet!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimde Ankaralıların yüzde 60,44’ünün oyunu alarak yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, hemşehrilerine teşekkür etti.

Yavaş’ın seçilmesinden memnun olan Ankaralılar, özellikle şehirdeki alt yapı çalışmaları, ulaşım sorunları ve çevre düzenlemeleri gibi başlamış projelerin kısa sürede tamamlanmasını bekliyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın belediye başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği şeffaf yönetim anlayışı ve halkla iç içe politikaları, Ankara'nın çeşitli kesimlerinden takdir toplamıştı. Yavaş'ın yeniden seçilmesiyle birlikte, halkın beklentileri de artarak devam ediyor.

MANSUR YAVAŞ'TAN TEŞEKKÜR MESAJI

Ankara'nın her köşesinde Mansur Yavaş'tan teşekkür mesajları yayınlandı. Öte yandan Yavaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla yeni dönemde Ankara'nın karşı karşıya olduğu sorunlara çözüm üreteceklerini her defasında belirtiyor.

Başkan Yavaş, "Büyükşehir Meclisimizin ilk toplantısında hangi partiden seçilirse seçilsin, tüm başkanlarımıza Ankara’yı hep birlikte el ele yönetme çağrısı yapacağım." mesajı verdi.

Ankara halkı, Mansur Yavaş yönetimindeki yeni dönemde şehirlerine dair umutlarını ve beklentilerini yüksek tutarken; Yavaş ve ekibinin gerçekleştireceği projelerle ilgili bekleyiş başladı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum