Bahar dizisi 9. Bölümde neler yaşandı? Bahar, Timur ve Rengin’in büyük sırrını öğrendi mi? Bundan sonra ne olacak?

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar'ın 9. bölümü izleyiciyle buluştu. Bayram tatili sebebiyle geçen hafta yayınlanmayan Bahar, bu Salı da kaldığı yerden devam ederek sevenlerini ekran başına adeta kilitledi.

Bahar dizisi 9. Bölümde neler yaşandı? Bahar, Timur ve Rengin’in büyük sırrını öğrendi mi? Bundan sonra ne olacak?
Yayınlanma:

Bu bölümde Bahar'ın kocası olan Timur'un sırrı ortaya çıkıyor ve Bahar'ın bu gerçeği öğrenmesi merak konusu oluyor. Dizide, bir vakfın davetine katılan Bahar'ın şıklığı, hastanedeki bir diğer isim Evren Hoca'nın dikkatini çekiyor. O davette Timur'un kıskançlığı, sahneye çıkıp herkesi şok eden itirafı sonrasında verilen tepkiler de bölümün en çok konuşulan sahnelerinden biriydi.

Ayrıca Doruk'un Bahar'a şarkı söylemesi ve Bahar şarkı söylerken yaşadığı zor anlar da seyirciyi kahkahaya boğan anlardan biri olarak yer aldı.

Bölümün başında Timur, Rengin ve Parla, Umay'a yakalanıyor ve Timur'un sırrı açığa çıkıyor. Umay'ın şaşkınlığı ve duygusal tepkisi, Rengin ve Parla'yı da etkiliyor. Bu durumun ardından Uras, babasına hastanede hesap soruyor ve artık kandırılamayacaklarını belirtiyor.

Ayrıca, Pelin Karahan'ın da Sevda isimli bir hasta olarak konuk oyuncu olduğu bölümde Sevda'nın eşinin Sevda'ya donör olmak istemesi Bahar- Timur arasında ilk bölümdeki donör sahnesini akıllara getiriyor.

Aziz Uras'ın sevgilisi Seren ise nihayet Bahar'ın kim olduğunu öğreniyor.

Yayına başladığı ilk günden beri reytingleri alt üst eden ve her hafta birinci sırada yer alan Bahar dizisi yayınlanırken Bahar karakterini canlandıran Demet Evgar'ın dizideki oyunculuğu sosyal medyada yine büyük ilgi ve beğeni görürken Demet Evgar ve Bahar isimleri X'te gündem olmayı başardı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.