CNN Türk’te Abdullah Ağar ve İsmet Özçelik birbirine girdi: ‘Hamas’ın arkasında İran var’ diyen Ağar’a Metiner de tepki gösterdi

CNN Türk canlı yayınında sinirler gerildi. İsrail-İran geriliminin konuşulduğu Hande Fırat yönetimindeki Gece Görüşü programında konuklar birbirine girdi.

CNN Türk’te Abdullah Ağar ve İsmet Özçelik birbirine girdi: ‘Hamas’ın arkasında İran var’ diyen Ağar’a Metiner de tepki gösterdi
Yayınlanma:

CNN Türk canlı yayınında sinirler gerildi. İsrail’in Gazze’deki katliamları ve İran- İsrail geriliminin konuşulduğu CNN Türk televizyonda canlı yayınlanan Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın moderatörlüğünü yaptığı Gece Görüşü programında Abdullah Ağar ve İsmet Özçelik arasındaki tartışma büyüdü ve ikili birbirine bağırarak karşılıklı suçlamalarda bulundu. Abdullah Ağar’ın ‘Hamas’ın arkasında İran var’ ifadeleri dikkat çekti.

HANDE FIRAT SAKİNLEŞTİRMEKTE ZORLANDI

Hasta olduğu için programın başından bu yana sesini koruma mücadelesi veren Hande Fırat’ın ayağa kalkarak sakinleştirdiği iki ismin ardından diğer konuklara söz verildi ve program kaldığı yerden devam etti.

MEHMET METİNER'DEN CNN TÜRK VE AĞAR'A TEPKİ

Programda konuşan Abdullah Ağar’a ve CNN Türk’e AK Partili Mehmet Metiner’den sosyal medyada tepki geldi. Ağar için “Sofistike bir İran karşıtlığı üzerinden İsrail güzellemesi. Çok kurnazca.” İfadelerini kullanan Metiner, “Hamas’ın arkasında İran var deyip İsrail güzellemelerini sürdürüyor. Yazıklar olsun CNN Türk! Kapatıyorum” diyerek tepkilerini sürdürdü.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.