Eylem Tok hakkında art arda yok artık dedirten iddialar!

İstanbul'da yaşanan trajik kazada, yazar Eylem Tok'un oğlunun kullandığı araç, ATV motorunu kontrol eden bir gruba çarparak Oğuz Murat Acı'nın hayatını kaybetmesine neden olmuştu. Kazanın ardından Oğuz Murat Acı'yı kaybeden baba Özer Acı, Eylem Tok ve Timur Cihantimur'a teslim olma çağrısında bulundu. Kazaya ilişkin yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Eylem Tok hakkında art arda yok artık dedirten iddialar!
Yayınlanma:

CNN TÜRK muhabiri Çağdaş Evren Şenlik, anne ve oğlu hakkında önemli bilgilere ulaştı. Şenlik'in aktardığına göre, Eylem Tok'un ABD'de bazı basın organlarına 200 bin dolar dağıttığı iddiası bulunuyor. Ayrıca, ABD'de başka bir kişi adına araç aldıkları ve bu araçla seyahat ettikleri yönünde iddialar ortaya atıldı. Üçüncüsü olarak ise, Timur Cihantimur'un psikolojisinin tamamen bozuk olduğu ve ABD'de online bir psikologdan tedavi aldığı iddia edildi.

Özer Acı yaptığı açıklamada, "Oğlumun kayınbiraderinin telefonu kayıp, ortaya çıkması lazım. Bu telefon orada da olabilir, Eylem Tok almış götürmüş de olabilir. Bir tarafa telefonu attırmış da olabilir. Bugünkü imkanlarda cep telefonu bulunamıyor mu? Neden bulunamadığını merak ediyorum. Şu olabilir; ormanlık bir alanda bulundu veya sinyal vermiyor. Her geçen gün ulaşma imkanı yok oluyordur. Belki içinde çok önemli deliller vardır. Belki olayı çok farklı noktaya taşıyacak şeyler vardır." dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.