Istakoz krizi sürüyor: Özrü cevap bulmadı

AKP içinde, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından lüks tatil pozlarına ilişkin tartışmalar devam ediyor.

Istakoz krizi sürüyor: Özrü cevap bulmadı
Yayınlanma:

Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco tatilinde lüks bir otelde yediği ıstakozu paylaşmasının ardından yaşananlar, kamuoyunda ve parti içinde tepkilere neden oldu.

Şebnem Bursalı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a özür dilemesine rağmen cevap alamadı. AKP Meclis Grup toplantısının ardından özel görüşmelerde bulunan Bursalı, özür dilediği sırada Erdoğan'dan herhangi bir yanıt alamadı. Bu durum, tartışmaların daha da derinleşmesine neden oldu.

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco tatilinde paylaştığı ıstakozlu fotoğrafın ardından yaşanan tepkiler devam ederken, Ankara Mamak Belediye Meclis üyesi Salih Kahraman'ın da lüks tatilinden bir paylaşım yapması eleştirilere neden oldu. Bu durum, AKP içinde de sert bir şekilde eleştirildi ve partiye zarar verdiği düşünüldü.

Milletvekillerinin tatil pozlarına ilişkin yapılan bu eleştiriler, halkın ekonomik sıkıntılar içinde olduğu bir dönemde böyle lüks yaşantıların paylaşılmasının kabul edilemez olduğunu vurguluyor. Kamuoyu, milletvekillerinden ve siyasi liderlerden daha duyarlı ve sorumlu davranmalarını bekliyor. Bu tür paylaşımların, siyasi temsilcilik görevini yürüten kişilerin kamuoyu nezdindeki itibarını zedelediği ve halkla olan bağlarını koparabileceği unutulmamalıdır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.